Vaiva Budraitytė atskleidė, kas turi didžiausius šansus tapti prezidentu

Viena garsiausių šalies astrologių Vaiva Budraitytė (57 m.) sudarė specialų horoskopą. Jame būrėja ištyrinėjo visų kandidatų į prezidentus galimybes užimti svarbiausią postą Lietuvoje. Ji taip pat pažvelgė į dabartinės šalies vadovės horoskopą ir atskleidė, kas jos laukia.

Vaiva Budraitytė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vaiva Budraitytė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vaiva Budraitytė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vaiva Budraitytė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vaiva Budraitytė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vaiva Budraitytė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 1, 2018, 11:40 AM, atnaujinta May 1, 2018, 12:14 PM

„Iš tiesų labai atsakingai ruošiausi šiam pokalbiui, labai detaliai išnagrinėjau kiekvieno kandidato horoskopą. Suvedusi jų gimimo datas pamačiau įdomių dalykų. Šiuo metu yra ryškūs lyderiai ir tie, kuriems nesiseks pasiekti to, ką jie užsibrėžę“, – laidoje „Ant bangos“ pokalbį pradėjo V. Budraitytė.

Pasak astrologės, vienas rimčiausių kandidatų į šalies vadovus būtų Visvaldas Matijošaitis: „Jis turi visus šansus tapti Lietuvos prezidentu, nes tikrai yra gerbiamas ir jo horoskopas tam labai palankus. Vis dėlto jūsų laidoje jis jau yra sakęs, kad į prezidentus nekandidatuos. Tačiau jeigu persigalvotų – visi keliai tam atviri.“

Kalbėdama apie Aušrą Maldeikienę V. Budraitytė nebuvo tokia optimistiška: „Man patinka, ką kalba ši moteris, kaip ji drąsiai reiškia savo poziciją. Tačiau jai seksis kituose darbuose. Jos, kaip prezidentės, galimybės nėra tokios didelės kaip kitų kandidatų.“

Garsiausia šalies astrologė laidoje „Ant bangos“ pažers sensacingų detalių ne tik apie visus kandidatus į Lietuvos prezidentus. Būrėja atskleis, kieno šansai yra patys didžiausi. Taip pat sužinosime, ką žvaigždės žada Daliai Grybauskaitei.

Laida „Ant bangos“ nuo šiol – du kartus per savaitę – trečiadienį ir ketvirtadienį 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.