Edita Užaitė atsidūrė grumtynių epicentre

Neseniai į viešumą iškilo istorija apie įžūlų indų kilmės nuomininką sostinės Pašilaičių mikrorajone. Pasak buto savininkės Vaidos, vyras su šeima jau kurį laiką nemoka ne tik nuomos, bet ir komunalinių mokesčių bei neįsileidžia jos į namus.

 Buto savininkė ir Edita Užaitė.
 Buto savininkė ir Edita Užaitė.
 Buto nuomininkas.
 Buto nuomininkas.
 Buto savininkė ir nuomininkas.
 Buto savininkė ir nuomininkas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 2, 2018, 1:17 PM

Viena iš laidos „Ant bangos“ kūrėjų, aktorė Edita Užaitė (36 m.) nutarė padėti į aklavietę pakliuvusiai buto savininkei ir netikėtai atsidūrė grumtynių epicentre.

„Iš pradžių jokių bėdų nekilo, nesu rasistė, neskirstau žmonių pagal jokius kriterijus, tad maniau, kad viskas vyks sklandžiai. Šeima gyveno normaliai, laiku mokėdavo mokesčius, o vėliau nustojo mokėti nuomą ir komunalinius mokesčius, tuomet viskas ir prasidėjo”, – E. Užaitei pasakojo buto savininkė.

Moteris bandė kreiptis į visas įmanomas įstaigas, tačiau, pasak jos, įstatymai – ne jos pusėje:

„Butas mano, tačiau juo naudotis negaliu. Kadangi yra vaikų, tai tiesiog negalima išmesti jų į niekur. Aš ėmiau gauti grasinančias žinutes, vėliau man pareiškė, kad jie viską pasidarys taip, kad niekada nepateksiu į savo namus“, – absurdišką situaciją papasakojo būsto savininkė.

Užgrobto buto šeimininkė drauge su Edita Užaite ir meistru nukeliavo į daugiabutį, kuriame butą nuomojasi indų kilmės vyras su šeima. Durų jis vėl neatidarė, tačiau iškvietus policijos pareigūnus visgi pavyko patekti į namus. Nuomininko emocijos liejosi per kraštus, vyras ėmė rėkauti ir grasinti, o vėliau puolė muštis.

Neįtikėtina veiksmo drama laidoje „Ant bangos“ ketvirtadienį, 21.30 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.