D. Gutauskienė – Laisva: „Nenoriu, kad mano vyras būtų „skystakiaušis“

Visai neseniai dainininkė Donata Gutauskienė – Laisva (29 m.) įsivėlė į skandalą su Londone gyvenančia lietuve Džiulijeta. Moteris koncertavo šalies sostinėje gyvenantiems lietuviams, tačiau už jos paslaugas nebuvo atlygintas sutartas honoraras. D. Gutauskienė nusprendė nebetylėti ir viską paviešinti. Žmonos stojo ginti ir jos vyras Rolandas Gutauskas.

 Donata su vyru.
 Donata su vyru.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2018, 1:54 PM

„Aš galiu tiesiai šviesiai pasakyti – jis jai pasakė, kad atvažiuos ir apšlapins galvą. Ir man negėda tai garsiai pasakyti, aš džiaugiuosi, kad mano vyras nepalieka manes vienos ir užstoja, gina mane. Aš nenoriu, kad mano vyras būtų „skystakiaušis“ ir kažko bijotų ar tylėtų“, – laidoje „Ant bangos“ pareiškė atlikėja.

D. Gutauskienė – Laisva jau trečiadienį laidoje „Ant bangos“ detaliai papasakos apie skandalingo koncerto detales ir konfliktus su Londono lietuve. Dainininkė tikina, kad nė neįsivaizdavo, kad jos karti patirtis virs tikru skandalu: „Tame Anglijos bare koncertavo ir kiti žinomi atlikėjai, su jais taip pat nebuvo atsiskaityta. Po to, kai garsiai apie tai pradėjau kalbėti, man ėmė plūsti daugybė žinučių. O kiti Londono lietuviai net pašaipiai juokėsi iš to baro atstovės. Siūlė man kompensuoti viską, nes tai tikrai nėra ta suma dėl kurios reiktų pyktis“.

Karščiausių naujienų dešimtukas laidoje „Ant bangos“ nuo šiol trečiadieniais ir ketvirtadieniais, 21:30 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.