Visiškoje tamsoje uždaryti žinomi sunkiaatlečiai: „Apėmė panika, trūko oro, svaigo galva”

LNK realybės šou-eksperimentas „Tamsoje” nestokoja siurprizų tiek televizijos žiūrovams, tiek šou dalyviams. Į namus, apgaubtus šimtaprocentinės tamsos, netikėtai įžengė sporto pasaulio žvaigždės Ramūnas Vyšniauskas ir Aurimas Didžbalis.

Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

May 15, 2018, 11:04 AM, atnaujinta May 15, 2018, 11:10 AM

Iš galiūnų jie virto mažais išsigandusiais berniukais, mamos prašančiais įjungti šviesą.

Du sunkiaatlečiai sukėlė tikrą sumaištį ne tik realybės šou namuose, bet ir savo pačių galvose. Jie nei patys negalėjo įsivaizduoti, kokie jausmai apima patekus į namą, kurio langai užklijuoti penkiais sluoksniais specialios šviesos nepraleidžiančios medžiagos, o kiekvienas, net menkiausias šviesos šaltinis panaikintas.

„Tamsą įsivaizdavau kaip ir daugelis – kad kažkas vis tiek matosi. Kažkokios švieselės, atspindžiai, šešėliai. Kai įėjau į šiuos namus, apėmė panika, ištiko šokas. Pasijaučiau kaip uždarytas po žeme kurmis. Buvo labai, labai, labai baisu”, – įspūdžiais dalijosi sporto galiūnas ir televizijos laidų vedėjas R. Vyšniauskas.

Tuo metu į tamsos namus pakliuvusiam A. Didžbaliui ėmė trūkti oro. „Ten tarsi kitas pasaulis. Užsidaro durys ir mintys pasikeičia. Pradėjo svaigti galva ir imti panika – kaip iš čia ištrūkti”. A. Didžbalis nebeištvėrė ir spruko iš tamsos namų. Į juos sugrįžo tik po kurio laiko, susikaupęs psichologiškai.

Beje, realybės šou dalyvauja ir jau savaitę aklinoje tamsoje gyvena A. Didžbalio širdies draugė Dovilė. Kaip ji reagavo netikėtai išgirdusi mylimojo balsą, išvysite šou dienoraštyje jau šį antradienio vakarą 20 val. per LNK.

Laidoje laukia išbandymai ir dalyviams, ir patiems sunkiaatlečiams. Netrūks ir incidentų. Štai, projekto keistuolis, ekscentriškasis Albertas tuoj ėmė rodyti, kas čia namų šeimininkas: jis stvėrė Ramūną Vyšniauską į glėbį, iškėlė ir ėmė nešioti po terasą. Ant žemės krito ir dužo Ramūno naujausios kartos telefonas.

„Tikras fruktas tas jūsų Albertas. Ir dar stiprus, žaltys. Mes tokius žmones sporte vadiname sausais. Atrodo, išdžiūvęs žmogelis, tik sausgyslės ir raumenukai. Bet tokie sausi dažniausiai būna labai stiprūs. O Albertas – dar ir nuotaiką sugeba pakelti. Bala nematė to dužusio telefono”, – šypsojosi R. Vyšniauskas.

Ar namų lovos sunkiaatlečiams nebus per ankštos? Kiek laiko jie gyvens tamsoje? Viską sužinokite realybės šou- eksperimento „Tamsoje” dienoraštyje 20 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?