Likus žingsniui iki pergalės, „Queens of roses“ pasitraukė iš laidos „Muzikinės kovos“

Jau šį penktadienį „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Muzikinės kovos“ žiūrovų laukia netikėtumai ir siurprizai. Praėjusio penktadienio pusfinalio kovoje po įnirtingo mūšio, kuriame kovėsi „Queens of roses“ ir „Du Donatai“, nedidele žiūrovų balsų persvara nugalėjo „Du Donatai“. Jie keliauja į finalą ir ten susikaus dėl pagrindinio prizo su ta grupe, kuri nugalės šio penktadienio pusfinalyje.

Laidos filmavimo akimirka. <br>LR archyvo nuotr. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>LR archyvo nuotr. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>LR archyvo nuotr. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>LR archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 24, 2018, 10:50 AM, atnaujinta May 24, 2018, 10:58 AM

Pralaimėjusios „rožės“ netikėtai pakeitė savo planus kautis pusfinalyje su grupe „Patruliai“. Dėl asmeninių priežasčių palikusios projektą ir galimybę laimėti 20 000 eurų vertės žvaigždės kontraktą su „Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupe, „Queens of roses“ merginos pademontravo karališką dosnumą ir kilniaširdiškai savo poziciją užleido grupei „Kitava“.

Tokį sprendimą merginos priėmė dėl to, kad simpatizuoja šiauliečių kantri grupei, ir dėl dar vienos priežasties: grupė „Kitava“, dar žiemą iškritusi iš projekto, važiuodama iš filmavimo patyrė avariją, dėl kurios dabar nebeturi savo transporto. Taigi, dabar „Kitavai“ kaip niekad reikalinga kolegų ir žiniasklaidos parama. Tad jei laimėtų šio penktadienio kovą, „Kitava“ taptų projekto bronzos nugalėtoja ir kontrakto savininke.

Jau laidos filmavimo metu „Kitava“, dėkodama „Queens of roses“ už galimybę kautis pusfinalyje, pademontravo visus savo muzikinius kozirius ir talentus. Tiesa, „Patruliai“ irgi kovėsi iš visų jėgų su netikėtai projekte vėl atsiradusia kantri grupe, tad žiūrovų laukia įdomi laida su nesumeluotais jausmais ir pastangomis laimėti projekto bronzą.

Filmavimo metu „Kitava“, be savo populiariausių kūrinių, atliko ypatingą partizanams skirtą dainą, nes filmavimo dieną suėjo 70 metų nuo 1948 metų Lietuvą ištikusios didžiausios trėmimų operacijos „Vesna“, kurios metu per 2 dienas į Sibirą buvo ištremta daugiau nei 40 000 Lietuvos žmonių.

„Patruliai“ filmavimą pagyvino ne tik savo dainomis, bet ir netikėtu svečiu-grupės siela Algis Radzevičius (40 m.) pirmą kartą į „Muzikinių kovų“ sceną pakvietė savo sūnų Roką (10 m.) , su kuriuo kartu atliko dainą.

Laidos mažasis finalas bus tikra muzikos šventė su mažai kalbų ir daug daug geros muzikos. O žiūrovams bus ypač smagu žiūrėti laidą, nes laidoje svečių teisėmis dainuos net 4 grupės ir atlikėjai: „Išjunk šviesą“, Deividas Bastys, Liveta ir Petras Kazlauskai ir Baiba Skurstene-Serdiuke.

„Muzikinių kovų“ paskutinis pusfinalis jau šį penktadienį, gegužės 25d., 20.30, per „Lietuvos ryto“ televiziją, kviečia žiūrovus aktyviai balsuoti skambučiais ir nuspręsti, kuri grupės laimės bronzą ir 20 000 eurų vertės kontraktą su „Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.