Atskleista, kas „Lietuvos balse“ pakeitė Džordaną Butkutę

Šeštadienio vakarą, 23 valandą tiesiogiai ant Palangos tilto įvyko įspūdingas „Lietuvos Balso“ šeštojo sezono mokytojų pristatymas. Vėlų vakarą stebint didžiulei miniai Palangos miesto gyventojų ir svečių, projekto mokytojai surengė nepamirštamą gyvo garso ir fejerverkų šou.

 Projekto pristatymo akimirka.
 Projekto pristatymo akimirka.
 Projekto pristatymo akimirka.
 Projekto pristatymo akimirka.
 Projekto pristatymo akimirka.
 Projekto pristatymo akimirka.
 Projekto pristatymo akimirka.
 Projekto pristatymo akimirka.
 Projekto pristatymo akimirka.
 Projekto pristatymo akimirka.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 27, 2018, 10:11 AM

Pristatymo metu dar negirdėtai nuskambėjo mokytojų kūriniai – Leono Somovo ir Ingos Jankauskaitės bendras darbas „Mano vienintelis“, Ingos lūpomis naujai nuskambėjęs „Sustoja Laikas (Meile)“, roko muzikos skambesį įgavęs Donato Montvydo kūrinys „Leisk mylėt“ ir kulminacija tapęs, „At the sun“, kurį atliko prie scenos galingu motociklu efektingai atvykęs, naujasis projekto mokytojas Justinas Jarutis.

„Ateinu į Balsą su viltimi projektui suteikti daugiau spalvų ir aistros. Noriu, kad mane pasirinksiantys atlikėjai laimėtų projektą. Esu pasirengęs perduoti žinias, kurias susikroviau per daugiau nei dešimtmetį tiek šokių, tiek roko muzikos scenose“,- po įspūdingo pasirodymo aiškų tikslą projekte įvardino vienas geidžiamiausių atlikėjų Lietuvoje, daugybę apdovanojimų pelniusios grupės „Freaks On Floor“ vokalistas Justinas Jarutis.

Panašu, kad naujame sezone, mokytojų kėdes užėmus net trims populiarios muzikos atlikėjams – Donatui Montvydui, Justinui Jaručiui ir Leonui Somovui, kova dėl geriausių dalyvių ir pergalės projekte taps itin nuožmi. Projekto senbuviai nusileisti neketina.

„Penktas kartas projekte, aišku, kad ir vėl tikiuosi pergalės. Manau, kad jau spėjau įrodyti, jog tai, kad nugalėtoju tampa mano komandos dalyviai – nėra atsitiktinumas. Kadangi mokytojų kėdėse jau trys vyrai, konkurencija tikrai taps aršesnė. Panašu, kad šį sezoną su Leonu ginklus turėsime sudėti į vieną pusę, kad Jarutis neprisikviestų geriausių balsų“,- šypsodamasis pirmąsias strategijas projekte jau kuria Donatas Montvydas.

„Dėl Justino tikrai labai džiaugiuosi, jis turi puikų muzikinį skonį ir labai myli muziką. Aš manau mes visi stilistiškai esame labai skirtingi, kas „Lietuvos balsui” suteiks dar daugiau spalvų. O sveika ir draugiška konkurencija gali tiktai padėti pasiekti kuo aukštesnių rezultatų“,- apie naująjį kolegą projekte, su kuriuo dar prieš savaitę pristatė bendrą kūrinį „Before you“, sako Leonas Somovas.

Atlikėjas ir prodiuseris, praėjusį sezoną su savo dalyve išleidęs bendrą kūrinį, patikina, kad bendradarbiavimo prodiusuojant dainas gali tikėtis ir naujojo sezono jo komandos dalyviai.

„Tiksliai žinau, kad rezultatai, kurie bus išpildyti šeštame „Lietuvos balso” sezone stipriai priklausys nuo pačių dalyvių pastangų, entuziazmo, noro dirbti ir žinoma nuo gamtos apdovanoto talento“,- sako Leonas Somovas.

Tuo tarpu vienintelė mokytojų kėdėse likusi moteris, Inga Jankauskaite nuoširdžiai šypsosi – jai daug smagiau draugauti ir bendradarbiauti, nei konkuruoti, o pati save vadina komandos ir proceso žmogumi.

„Tegul vyrai mušasi, aš kitom vagom plauksiu“,- šypsodamasi intriguoja Inga Jankauskaitė. Vienintelė mokytojų kėdese likusi moteris patikina, kad strateguoti pergalę projekte dar anksti, o visi planai ir strategijos kurtis pradės po pirmųjų „Aklųjų perklausų“.

Lietuvos balsas yra gyvas, kūryba ir improvizacija persmelktas projektas. Jis auga ir vystosi iš etapo į etapą, tad pirmiausia, kuomet įveiksime akląsias perklausas, va tada jau bus galima pagalvot apie kryptį, atsižvelgiant į žmones, kurie bus mano komandoje. Kiekviena perklausa – siurprizas, kokie ten planai! Linkiu sau ir mano būsimiems draugams kuo daugiau jautrumo ir intuicijos randant vieniem kitus“,- šypsosi Inga Jankauskaitė.

„Aklųjų perklausų“ filmavimai įvyks jau birželio 22, 23 ir 25 dienomis Palangoje. Pirmieji išvysti „dvikovas“ ir „nokautus“ Palangos miesto gyventojai ir svečiai galės rugpjūčio 22, 23 ir 27 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.