Laima Lapkauskaitė pagaliau atskleidė iki šiol slėptus „Mergaičių iš Majamio“ veidus

Didžiausias visų laikų muzikinis projektas „Muzikinės kovos“ per „Lietuvos ryto“ televiziją pasiekė finišo tiesiąją. Jau šį penktadienį, birželio 1d., įvyks projekto finalas, žiūrovai pamatys 30-ąją laidą, kurioje grupės, pasiekusios finišą, susikovė dėl pirmosios vietos ir galimybės laimėti žvaigdės kontraktą su „Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupe.

L. Lapkauskaitė.<br>LR archyvo nuotr. 
L. Lapkauskaitė.<br>LR archyvo nuotr. 
Akimirkos iš laidos filmavimo. 
Akimirkos iš laidos filmavimo. 
Akimirkos iš laidos filmavimo. 
Akimirkos iš laidos filmavimo. 
Akimirkos iš laidos filmavimo. 
Akimirkos iš laidos filmavimo. 
Akimirkos iš laidos filmavimo. 
Akimirkos iš laidos filmavimo. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 31, 2018, 11:11 AM

Finale susikovė visus varžovus nugalėję grupės „16 Hz“ ir „Du Donatai“. Žiūrovai telefonų skambučiais nulėmė, kuri iš šių grupių tapo projekto nugalėtoja.

Finale vyko ypač karšta kova, o žiūrovams nebuvo kada nuobodžiauti. Finalininkai „16 Hz“, kaip ir į kitus filmavimus, atsivežė visą būrį pagalbininkų – „Kauno studentiškąjį chorą“ ir vaikų studiją „Easy kids“.

„Du Donatai“ nusprendė pasitikėti tik savo jėgomis ir pavergti žiūrovų širdis nuosavais hitais, kuriuos ir traukė vieną po kito.

Žiūrovus maloniai nustebino ir laidos svečiai – Irena ir Žilvinas Žvagulis, nauja Laimos Lapkauskaitės merginų grupė „Mergaitės iš Majamio“, vyrų vokalinis ansamblis „Quorum“ ir šarmingasis Vytautas Šiškauskas. Prodiuserė ir dainų kūrėja Laima Lapkauskaitė (58 m.) jau yra pagarsėjusi kaip sėkminga talentų atskleidėja, o jos nauja grupė „Mergaitės iš Majamio“ tikisi sėkme nenusileisti ilgus metus scenoje karaliavusioms „Mokinukėms“.

Tiesa, iki šiol merginos slėpė savo veidus, bet „Muzikinių kovų“ finale žiūrovai pagaliau turės galimybę pamatyti naują Laimos Lapkauskaitės atradimą.

Projekto bronzą jau laimėjo grupė „Patruliai“, na, o šį penktadienį žiūrovai skambučiais nulėmė ir nugalėtoją. Muzikos, geros nuotaikos ir azarto kupinas finalinis šou „Muzikinės kovos“ jau birželio 1d., 20.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.