Lietuviškas Kenas prisipažino, kiek per pusmetį išleidžia grožio procedūroms

Šį ketvirtadienio vakarą 20.30 val. „Valandoje su Rūta“ – diskusija apie grožį.

Lietuviškasis Kenas. 
Lietuviškasis Kenas. 
J. Leonavičiūtė.
J. Leonavičiūtė.
 Akimirka iš laidos. 
 Akimirka iš laidos. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 31, 2018, 11:46 AM, atnaujinta May 31, 2018, 12:18 PM

„Susitarkime: dėl grožio nesiginčijama“, – šypsojosi laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, pakviesdama paskutinę šio sezono pokalbių šou laidą praleisti lengvai ir be pykčių.

Pirmasis laidos pašnekovas šokiravo. Dar nė trisdešimties neturintis žurnalistas, laidos „Tipo Vlogo“ vedėjas Laurynas prisipažino ne kartą tobulinęs veidą botulino ir hialurono injekcijomis, o vėliau žada išbandyti ir rimtas plastines operacijas. Ne veltui jis vadinamas lietuviškuoju Kenu.

„Noriu būti turtingas ir garsus, o be geros išvaizdos šou versle nieko negali pasiekti“, – sakė Laurynas.

Su lietuviško Keno etikete gyvenantis vaikinas suskaičiavo, kokias procedūras darėsi per pastaraisiais mėnesiais.

„Į kaktą suleista botulino injekcijų, prie nosies – hialurono, į skruostus – hialurono užpildai ir šiek tiek paryškinta apatinė žandikaulių linija, kad būtų ryškesni veido bruožai. Siūlo ir lūpas padidinti, bet labai bijau, kad neatrodyčiau juokingas“, – laidoje pasakojo Kenas.

Vaikinas suskaičiavo, kad per pastarąjį pusmetį be grožio salonų, drabužių ir kitų grožiui skirtų išlaidų, daugiau nei 3 tūkstančius eurų jis skyrė rimtoms procedūroms, kurias vėl reikės kartoti.

„Taip, daug kainuoja, bet tuomet reikia daugiau dirbti, – šypsosi Kenas. – Manimi žmonės domisi, atsiranda pasiūlymų socialiniuose tinkluose, o domėjimasis virsta verslu, iš kurio uždirbu“.

Kartu su Kenu laidoje dalyvavo ir pastaruoju metu įspūdingai sulieknėjusi Liepa Mondeikaitė. Dainininkė prisipažino ilgą laiką planavusi laikytis dietos, bet ją vis atidėdinėjusi „kitam pirmadieniui“.

Ryžtis permainoms ją paskatino reklaminė sutartis, pagal kurią moteris privalėjo laikytis dietos ir sulieknėti.

Šokių projekte išgarsėjusi Jolanta Leonavičiūtė laidos svečius nustebino įspūdingomis kūno linijomis – moteris tapo fitneso trenere.

„Valandoje su Rūta“ ji pademonstravo savo mėgstamiausius pratimus, kurie efektyviai stangrina kūną. Vieną jų išbandė ir laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.