Buvęs Britney Spears vyras reikalauja iš jos daugiau pinigų

Buvęs dainininkės Britney Spears (36 m.) vyras Kevinas Federline’as (40 m.) neketina palikti jos ramybėje ir vėl reikalauja pinigų išlaikyti jųdviejų vaikams, kurie teismo sprendimu gyvena su juo.

B.Spears ir K.Federline’as buvo susituokę trejus metus, susilaukė dviejų vaikų.<br>„Scanpix“ nuotr.
B.Spears ir K.Federline’as buvo susituokę trejus metus, susilaukė dviejų vaikų.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2018, 6:27 PM

Kaip pareiškė K.Federline’o advokatas, klientas nusipelnė bent trigubai didesnės alimentų sumos, negu moka dainininkė, todėl padarysiąs viską, kad jis gautų tuos pinigus.

Dabar B.Spears K.Federline’ui kas mėnesį atseikėja 20 tūkstančių dolerių (apie 17 tūkst. eurų).

„Mes davėme B.Spears advokatams pakankamai laiko padidinti alimentus, tačiau jie pateikė neracionalų atsakymą. Jie nenori pateikti B.Spears finansinės ataskaitos, tarp jų – mokesčių deklaracijos, kaip to reikalauja Kalifornijos šeimos kodeksas.

O tai ne koks nors Kalifornijos garsenybės kodeksas ir jai teks paklusti. Aišku, mes, kaip ir anksčiau, linkę šį klausimą spręsti be teismo“, – sakė K.Federline’o advokatas Markas Vincentas Kaplanas.

K.Federline’as didžėjaudamas uždirba tik 3 tūkst. dolerių (apie 2,6 tūkst. eurų) per mėnesį. Tai, jo duomenimis, sudaro mažiau nei procentą B.Spears metinių pajamų.

B.Spears reakcijos į buvusio sutuoktinio reikalavimus neteko ilgai laukti.

Ne vieną nuopuolį gyvenime patyrusi dainininkė pareiškė, kad ne jos problema, jog Kevinui reikia išlaikyti 6 vaikus (be jųdviejų sūnų, jis turi dar keturias atžalas).

B.Spears su 12-mečiu Seanu ir 11-mečiu Jaydenu susitinka kiekvieną savaitę – kartais jie pas ją nakvoja.

Sūnums ji išleidžia antra tiek, kiek moka buvusiam vyrui, todėl mano, kad pinigų, kurių šis reikalauja, jam reikia savo šeimai ir kitiems vaikams išlaikyti.

„Pagal įstatymą abu tėvai turi prisidėti prie vaikų išlaikymo. Kur K.Federline’o indėlis?“ – stebisi artimi B.Spears bičiuliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.