Kristina ir Rimantas Žaldokai: buvome brolis ir sesuo, bet tai nereiškia, kad vienas kitą pažinome

Šeimų duetų muzikinis projektas „Du balsai – viena širdis“ pasiekė finišo tiesiąją. Jau šį savaitgalį paaiškės, kuris šeimyninis duetas laimės pagrindinį projekto prizą – kelionę dviem į Niujorką. 

Laidos filmavimo akimirka. <br>Organizatorių nuotr. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Organizatorių nuotr. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Organizatorių nuotr. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Organizatorių nuotr. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Organizatorių nuotr. 
Laidos filmavimo akimirka. <br>Organizatorių nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 8, 2018, 10:06 AM

Dėl nugalėtojų karūnos kovos keturi duetai: sesutės Sofija ir Kleopatra Vasilevskytės, vyras ir žmona Gytis ir Evelina Šimelioniai, sesuo ir brolis Eglė ir Linas Jakščiai bei sesuo ir brolis Kristina ir Rimantas Žaldokai. Pastariesiems šis projektas buvo ypatingas – duetas neslepia, kad tokie artimi dar niekad nebuvo.

„Atėję į projektą sakėme, kad iki šiol gyvenime nebuvome susipykę. Dabar suprantame, kad bepigu buvo taip kalbėti. Po daugybės savaičių intensyvių repeticijų ir nuolatinio bendravimo tą patį jau galime patvirtinti išdidžiai. Esame nustebinti – tapome ne tik duetu, ne tik broliu ir seserimi, bet ir draugais“, – atskleidė duetas.

„Kai aš išvykau studijuoti į Vilnių, Rimantas tik pradėjo eiti į pirmąją klasę Druskininkuose. Pasimatydavome savaitgaliais, todėl bendravimo buvo kiek mažoka. Buvome brolis ir sesuo, bet tai nebūtinai reiškia, kad pažinome vienas kitą. Šio projekto metu iš tiesų tapome draugais. Tokiais, kurie gali atsiremti vienas į kitą, pakęsti net nepakenčiamiausiose situacijose ir vis tiek palaikyti. Neseniai drauge važiavome į Druskininkus ir visą kelią pratylėjome. Nebuvo nejaukumo – atvirkščiai, buvo be galo gera. Atradome vienas kitą iš naujo“, – pasakojo K. Žaldokaitė.

Finalinis etapas poroms sudėtingas ir emociškai – jie kovoja dėl pagrindinio prizo – kelionės dviem į Niujorką. Vis dėlto, Kristina įsitikinusi, kad ne pirmoji vieta svarbiausia. „Prizą jau turime – jis yra tose ašarose, kurios kaupiasi kas kartą dainuojant kartu. Tai ir yra žinutė, kurią norime nešti – ieškokime būdų vienas kitą pamilti“, – teigė dainininkė.

Nuoširdumu pavergiančio muzikinio projekto superfinalas bei tiesioginis balsavimas, kurio metu paaiškės „Du balsai – viena širdis“ nugalėtojai – šį šeštadienį 21 val. per LRT.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.