Reditos įkurtame ir vadovaujamame „Knygos“ teatre kartu dirbančios aktorės šįkart tapo priešininkėmis, tačiau kolegės teigė, kad konkurencija gyvenime yra labai sveika ir naudinga.
„Kai taip šviečia saulė ir žydi sodai, aišku, esi nusiteikęs teigiamai ir energingai. Tikrai išgyvensim, kova skatina judėti ir progresuoti. Po to, man atrodo, mes dalinsimės patirtimi, viskas bus gerai“, – kovai pozityviai nusiteikė R. Dominaitytė.
Charizmatiška ir itin veikli moteris vos spėja suktis. Ji ne tik vaidina, režisuoja, bet prieš septynerius metus įkūrė savo „Knygos“ teatrą.
„Juokauju, kad moteris brandžiame laikotarpyje paprašo vyro, kad nupirktų kailinius ar kokią prabangią mašiną, o aš sau leidau įkurti teatrą. Finansine prasme, turbūt tai buvo didesnis projektas“, – šmaikštaudama kalbėjo R. Dominaitytė.
Žodžio kišenėje neieškanti ir atvira aktorė dalinosi ne tik savo karjeros pasiekimais, bet ir šeimyniniais reikalais.
„Aš netekėjusi, vyras sakė, manęs neims su dviem vaikais. Jis sakė, kai norėsiu, duoti jam ženklą. Tai galvoju, ar aš noriu. Dar neatėjo tas laikas, bet aš nežinau, kokia plyta ant galvos užkris, nes draugai kiekvienais metais klausia, bet, aišku, jie turi savo interesą – jie nori švęsti šventę, o man po to reikės gyventi“, – šypsodamasi atviravo aktorė.
Laukdamos, kol iškeps gardūs patiekalai, aktorės dalinosi ir išskirtine kulinarine patirtimi – A.Garmutė prisipažino ragavusi ryklį ir krokodilą. Tačiau jos konkurentė tvirtino, kad per daug netradiciniai patiekalai jos nežavi.
„Kirmėlyčių nelabai norėčiau paragauti, tas vaizdas manęs neįkvepia, arba kažkokių šuniukų iš azijietiškos virtuvės. Bet šiaip esu azartiška, daug ką galiu ragauti, man svarbus pažinimo momentas“, – kalbėjo R.Dominaitytė.
Laidos studijoje virė nuotaikinga kova, gimė itin atviri pokalbiai ir netrūko smagių istorijų. Konkurentės, išsiskirsčiusios į skirtingas puses, mėgino iškovoti pergalę kepdamos ant grilių: R. Dominaitytė su šefe Ilona Juciūte-Čibirkiene gamino pusryčių pyragą su dešrelėmis, o A. Garmutė, padedama „Kamado BONO“ grilio šefoVadimo Amosovo, virė jūros gėrybių sriubą. Kaip visada švieži ir kokybiški produktai patiekalų gamybai atkeliavo tiesiai iš Centrinio Kauno turgaus, kur laidos šefė Ilona visada susirenka gėrybes kulinarinėms kovoms.
Aktorių kulinarinių sugebėjimų įvertinti atvyko jų dar viena kolegė, aktorė Raminta Verseckaitė. Nepriekaištingos figūros moteris prisipažino, kad labiausiai mėgsta įvairiai paruoštus makaronus ir atskleidė paslaptį, kaip juos valgydama išlaiko puikias kūno formas.
„Gaminu tada, kai turiu kam gaminti – jeigu ateina draugų, svečių. O jeigu aš esu viena, labai dažnai pamirštu pavalgyti“, – šypsodamasi prisipažino aktorė.