Ekstremaliausias išbandymas: aklieji sėdo už automobilio vairo ir įveikė lenktynių trasą

Nieko nėra neįmanomo – tuo įsitikino LNK realybės šou – eksperimento „Tamsoje” dalyviai. Jie atlaikė didžiausią ir daugiausiai psichologinių pastangų pareikalavusį išbandymą: vairavo automobilį nieko nematydami.

 Laidos akimirkos.
 Laidos akimirkos.
 Laidos akimirkos.
 Laidos akimirkos.
 Laidos akimirkos.
 Laidos akimirkos.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 13, 2018, 1:36 PM

Neregiai, silpnaregiai ir realiame gyvenime matantys žmonės jau šeštą savaitę gyvena aklinoje tamsoje. Susiskirstę poromis jie vykdo užduotis, kovoja dėl išlikimo projekte, kurio laimėtojų pora gaus 20 tūkstančių eurų. Žaidimui įsibėgėjus, užduotys tampa vis sunkesnės.

Šį vakarą realybės šou dienoraštyje LNK žiūrovai išvys emocijas, sužinojus, kad nieko nematant, o kai kam – ir niekada gyvenime nevairavus, dabar teks kuo greičiau automobiliu įveikti 200 metrų slalomo trasą.

Baimė šou dalyvius sukaustė vos atvykus į Veiviržėnnų aerodromą Klaipėdos rajone ir išgirdus sportinių bolidų gausmą.

„Man tiesiog užvirė skrandis iš streso. Ėmė pykinti. Didžiausia baimė buvo dėl saugumo – kaip nepadaryti avarijos?”, – pasakojo neregė Vaida.

Tačiau ir ji, ir kiti eksperimento dalyviai, sėdę už vairo pajuto svaiginantį malonumą. O šalia sėdėjęs instruktorius beveik visiems, įveikusiems slalomą, plojo per petį ir gyrė už narsą.

„Euforija, ir nieko daugiau. Vos tik prisilietęs prie vairo pajutau didžiulę automobilio jėgą, variklio gausmas užvedė ir mane patį. Gal daugiau tokios patirties gyvenime neturėsiu – žiauriai smagu vairuoti mašiną”, – sakė kitas šou dalyvis, žinomas dainininkas, silpnaregis Gražvydas.

Stresas, adrenalinas ir nenumaldomos baimės įveikimas vairuojant nemačiomis. O taip pat – laimėtojų džiaugsmas greičiausiai įveikus trasą – jau šį vakarą realybės šou eksperimento „Tamsoje” dienoraštyje, 21 valandą, per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.