Angelinos Jolie ir Brado Pitto skyrybų byloje – naujas posūkis

Los Andželo teismas pakeitė Angelinos Jolie (43 m.) ir Brado Pitto (54 m.) vaikų laikinosios globos taisykles. Holivudo poros skyrybos trunka jau pusantrų metų ir visą tą laiką pagrindinė šešių vaikų globa priklausė aktorei. Dabar padėtis keičiasi.

A.Jolie ir B.Pitto skyrybos trunka jau pusantrų metų. <br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
A.Jolie ir B.Pitto skyrybos trunka jau pusantrų metų. <br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
A.Jolie gali netekti vaikų globos, jei ir toliau trukdys B.Pittui su jais bendrauti.
A.Jolie gali netekti vaikų globos, jei ir toliau trukdys B.Pittui su jais bendrauti.
B.Pittas galės matytis su vaikais daug dažniau.
B.Pittas galės matytis su vaikais daug dažniau.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-06-17 15:43

Kai 2016-ųjų rugsėjį A.Jolie paskelbė, kad B.Pittas kelia pavojų vaikams, ir teismui pateikė skyrybų dokumentus, buvo apribota jo teisė matytis su atžalomis.

Dabar viskas bus kitaip: kaip pranešė „US Magazine“, teismas nustatė naujas globos taisykles. Aktorius su vaikais bendraus daug dažniau ir matysis kada panorėjęs.

Maža to, teismas įspėjo Angeliną: jeigu ji ir toliau trukdys vaikams bendrauti su tėvu, pati gali netekti globos.

Naujos globos taisyklės susijusios su Angelinos ir Brado atžalų vasaros tvarkaraščiu. Dabar aktorė su vaikais gyvena Londone – Didžiojoje Britanijoje A.Jolie filmuojasi kino juostoje „Piktadarės istorija II“. Žvaigždės šeima įsikūrė nuomojamame name.

Bradas taip pat atvyko į Didžiąją Britaniją. Nuo birželio 8-osios iki 17-osios Londone jis turi praleisti su vaikais ne mažiau kaip keturias valandas per dieną. Tiesa, vienu metu gali susitikti tik su vienu arba dviem ir tik dalyvaujant psichologui.

Per dešimt dienų aktorius gali pasimatyti mažiausiai po du kartus su penkiomis jaunesnėmis atžalomis: Knoxu (9 m.), Vivienne (9 m.), Shiloh (12 m.), Zahara (13 m.) ir Paxu (14 m.). Vyriausias poros sūnus 16-metis Maddoxas jau pakankamai suaugęs, kad nuspręstų, ar nori su juo bendrauti.

Be to, Angelina turi duoti Bradui visų vaikų mobiliųjų telefonų numerius. Aktorius turi teisę skambinti jiems bet kuriuo metu ir kalbėtis tiek, kiek nori. A.Jolie uždrausta skaityti vaikų žinutes, adresuotas tėvui, ir kontroliuoti susirašinėjimą.

Nuo birželio 27-osios iki liepos 1-osios B.Pittas galės praleisti su vaikais jau po 10 valandų per dieną, tiesa, vis dar dalyvaujant psichologui. O štai liepos pabaigoje vaikai grįš į Los Andželą ir 10 dienų gyvens su tėvu. Kol kas nežinia, kur – ar B.Pitto namuose (buvusiame sutuoktinių šeimos lizdelyje), ar naujajame Angelinos name.

A.Jolie tuo metu filmuosis Londone ir galės jiems skambinti ne dažniau nei kartą per dieną.

Teismas aiškiai pasakė: jeigu A.Jolie ir toliau kals vaikams į galvą, kad tėvas yra pavojingas, pati neteks globos teisių ir jos bus perduotos B.Pittui.

Ketinama surengti specialų pokalbį dalyvaujant gydytojams ir psichoterapeutams ir vaikams paaiškinti, kad teismas nelaiko jų tėvo pavojingu, todėl jie gali bendrauti kaip ir anksčiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.