Victoria Beckham iškrėtė kiaulystę grupei „Spice Girls“

Buvusios „Spice Girls“ narės stipriai nusivylusios: dėl Victorios Beckham (44 m.) kaltės žlugo gerbėjų nekantriai lauktas grupės sugrįžimas. Tokio įvykių posūkio niekas nesitikėjo.

V.Beckham atsisakė dainuoti atgaivintoje grupėje „Spice Girls“ dėl krizės šeimoje – vyro Davido draugystės su jauna kūno rengybos trenere.<br>Nuotr. iš „Instagram“
V.Beckham atsisakė dainuoti atgaivintoje grupėje „Spice Girls“ dėl krizės šeimoje – vyro Davido draugystės su jauna kūno rengybos trenere.<br>Nuotr. iš „Instagram“
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 26, 2018, 7:19 AM

Dar neseniai legendinio kolektyvo narė Mel B pasakojo, kad jų  atgimimas neišvengiamas. Pasak Melanie Brown, penkios kolegės pagaliau sutarė visais punktais. Maža to, jau pasirašė sutartį.

Projekto vadybininku turėjo tapti Simonas Fulleris, kuris parengė planą, pagal kurį grupė turi uždirbti 150 mln. svarų sterlingų (apie 170 mln. eurų.), – po 30 mln. (maždaug 34 mln. eurų.) kiekviena dainininkė.

Planuota, kad, be koncertų, atlikėjos dalyvaus įvairiuose renginiuose, tarp jų – televizijos šou.

Sunkiausiai iš šauniojo penketuko sekėsi įkalbėti V.Beckham, kuri turi dizaino verslą ir šeimą. Kai galiausiai jau atrodė, kad ir ji susigundė galimybe palyginti greitai uždirbti solidžią sumą, iškilusios šeimos problemos sujaukė visus planus.

Gandai, kad tarp Victorios ir jos vyro Davido Backhamo (43 m.) atsirado nesutarimų, pradėjo sklisti prieš porą savaičių. Kalbos buvo tokios įkyrios, kad V.Beckham nutarė jas paneigti.

Kai sutuoktiniai, nesimatę daugiau kaip mėnesį, kartu pasirodė viename mados savaičių renginių, Victoria tarsi juokais paklausė vyro: „Mielasis, argi tu išties nori su manimi skirtis?“ Atsakydamas Davidas nervingai nusijuokė.

Netrukus paaiškėjo ir nesutarimų priežastis. Pasirodo, legendinis futbolininkas užmezgė artimą draugystę su simpatiška šviesiaplauke, dirbusia žmonos kūno rengybos trenere.

Mergina atsisakė darbo su V.Beckham, kad galėtų vykti į Majamį su jos vyru, kur jis pastaruoju metu gyvena toli nuo savo šeimos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.