Buvusi Bryano Adamso mylimoji prakalbo apie jo romaną su princese Diana

Gandai apie kanadiečio atlikėjo Bryano Adamso (48 m.) ir princesės Dianos meilės romaną sklandė ne vienus metus. Buvusi Bryano mylimoji modelis Cecilie Thomsen sakė žinojusi apie B.Adamso ir princesės romantiškus santykius.

 Princesei nebuvo abejingas ir rokeris.
 Princesei nebuvo abejingas ir rokeris.
 C.Thomsen.<br>AFP / „Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
 C.Thomsen.<br>AFP / „Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
B.Adamsas.
B.Adamsas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 14, 2018, 9:02 AM

„Bryanas buvo pažįstamas su Dianos vyresniuoju liokajumi Paulu Burrellu ir jis visapusiškai padėdavo jiems savo romaną laikyti paslaptyje. Žinote, mūsų su Bryanu santykiai buvo sudėtingi, o romanas su Diana darė juos dar labiau įtemptus“, – sakė su atlikėju 12 metų pragyvenusi Cecilie.

Modelis princesės Dianos laidotuvėse 1997 metais dalyvavo kartu su B.Adamsu.

„Aš sėdėjau bažnyčioje ir mano viduje virė keistos ir prieštaringos emocijos. Aš nežinojau, ką man daryti“, – prisipažino C.Thomsen.

Pats atlikėjas niekada nekomentuodavo savo santykių su princese Diana, o duodamas interviu visada stengdavosi išvengti diskusijų šia tema.

Tačiau prieš kelias dienas lankydamasis Andy Coheno televizijos šou „Watch What Happens Live“ Bryanas pirmą kartą nutraukė tylą.

„Egzistuoja daugybė gandų dėl jūsų romantiškų santykių su princese Diana.

Jos liokajus pasakojo, kad padėdavo jums slapčia prasibrauti į jos miegamąjį Kensingtono rūmuose. Kaip jūs apibūdintumėte savo santykius?“ – atlikėjo paklausė televizijos šou vedėjas.

B.Adamsas šiek tiek pagalvojęs atsakė: „Mes buvome labai geri draugai. Ir aš nesibroviau pas ją į rūmus... Tai buvo paprasčiausia draugystė.“

Bryanas ir Diana kartu buvo nufotografuoti tik kartą – 1986 metų gegužę Kanadoje, kur princesė viešėjo kartu su savo vyru princu Charlesu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.