Nauja Holivudo mada – tuoktis su protingomis

Kadaise Holivudo šaunuoliui svarbiausia gyvenime buvo seksas, rokenrolas ir kvailoka gražuolė pašonėje. Atrodo, garsių vyrų vertybės pasikeitė: jiems reikia ne tiek gražių, kiek protingų moterų.

G.Clooney širdis suspurdėjo, kai pietaudamas pas tėvus susipažino su Amal.
G.Clooney širdis suspurdėjo, kai pietaudamas pas tėvus susipažino su Amal.
Aktorius A.Banderasas ir finansininkė N.Kimpel susižadėjo 2017-ųjų liepą.
Aktorius A.Banderasas ir finansininkė N.Kimpel susižadėjo 2017-ųjų liepą.
B.Pittą sužavėjo architektūros profesorė N.Oxman.
B.Pittą sužavėjo architektūros profesorė N.Oxman.
R.Gere’as vedė trečią kartą, šįsyk – ispanę A.Silvą.
R.Gere’as vedė trečią kartą, šįsyk – ispanę A.Silvą.
Ch.Zylka sužadėtinę P.Hilton laiko ypač protinga.<br>AP ir „Scanpix“ nuotr.
Ch.Zylka sužadėtinę P.Hilton laiko ypač protinga.<br>AP ir „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jul 23, 2018, 1:12 PM

Holivudo vyrai naivias aktores ir modelius keičia į intelektuales, savarankiškas, turinčias tvirtą nuomonę. Toną davė George’as Clooney (57 m.), kuris sulaukęs 52-ejų atsisveikino su viengungyste dėl karjerą teisės srityje darančios advokatės Amal Alamuddin (40 m.).

Neseniai tokią pat sužadėtinę vedė Richardas Gere’as (68 m.), kuris pagaliau suvokė, kad svarbiausia ne ilgos moters kojos, o protas. Savo eilės laukia Bradas Pittas (54 m.), atsigavęs po skyrybų su Angelina Jolie (42 m.) ir pradėjęs bendrauti su profesore.

Tuoktis su protingomis – nauja Holivudo mada, taip pakerėjusi žvaigždūnus, kad dėl išsilavinusių antrųjų pusių jie pasiryžę aukoti ne tik laisvę, bet ir ambicijas.

George’as Clooney ir Amal Alamuddin. Atrodė, kad nė viena moteris nepajėgs pavergti George’o širdies. Daugybę romanų su Holivudo gražuolėmis, tarp kurių buvo Renee Zellweger ir Kelly Preston, užmezgęs užsispyrėlis G.Clooney galiausiai įtikėjo, kad jam kur kas malonesnė vietnamietiško paršelio Maxo negu dar vienos potencialios sužadėtinės draugija.

Tokį įsitikinimą galima suprasti: į drauges aktorius rinkdavosi išvaizdžias, bet ne itin protingas moteris.

Pavyzdžiui, nuo 2009-ųjų iki 2011-ųjų susitikinėjo su italų modeliu Elisabetta Canalis.

Efektinga šatenė puikiai atrodė šalia išvaizdaus vyro, bet vos pravėrusi burną sulaukdavo pašaipų kaip „žavinga kvailelė“.

Kita draugė Stacy Keibler, su kuria jis draugavo nuo 2011-ųjų iki 2013-ųjų, pirmenybę teikė fiziniam tobulėjimui, o ne proto mankštai. „O pakalbėti?“ – ilgesingai galvodavo George’as, žiūrėdamas į draugę, šnopuojančią ant treniruoklio.

Užkietėjusio viengungio širdis suvirpėjo, kai pietaudamas pas tėvus susipažino su advokate ir žmogaus teisių gynėja A.Alamuddin.

Niujorko universiteto auklėtinė, JTO Tarptautinio teisingumo teismo ekspertė, „WikiLeaks“ įkūrėjo Juliano Assange’o advokatė – atsilaikyti prieš tokią moterį G.Clooney nepajėgė.

„Pasipiršti Amal apsisprendžiau vienam bičiuliui rodydamas nuotrauką, kurioje per safarį Kenijoje ji šypsosi žirafoms“, – viename interviu pasakojo aktorius.

O kitame prisipažino: „Nė neabejoju, kad žmona protingesnė už mane, ir aš dėl to tik džiaugiuosi! Argi blogai būti šalia protingesnių? Juolab kad nesu proto bokštas ir bet kurį intelektinį mūšį visada laimi Amal.“

Antonio Banderasas ir Nicole Kimpel. Žinia apie ispanų aktoriaus A.Banderaso (57 m.) sužadėtuves su finansininke N.Kimpel (38 m.) pasklido 2017-ųjų liepą.

Pora pradėjo susitikinėti 2014-aisiais, netrukus po to, kai buvo paskelbta apie aktoriaus skyrybas su Melanie Griffith.

Visus 18 santuokos metų Melanie neleido Antonio nuobodžiauti. Vyrui tekdavo žmoną lankyti arba reabilitacijos klinikose, kur ji kovojo su alkoholio, kokaino ir skausmą malšinančių vaistų keliamomis bėdomis, arba plastinės chirurgijos centruose, kur tobulinosi veidą ir kitas kūno vietas.

Užtat naujoji draugė A.Banderaso gyvenimui suteikė pusiausvyrą. Nicole eina vadovaujamas pareigas didelėje Europos korporacijoje. Aktoriaus draugai ją apibūdina kaip ironišką ir mokančią bendrauti. Matyt, kaip tik tokios moters ir trūko Antonio, pavargusiam nuo buvusios žmonos žalingų įpročių ir bjauraus charakterio.

Bradas Pittas ir Neri Oxman. Kadaise B.Pittas išsiskyrė su pirma žmona Jennifer Aniston dėl A.Jolie.

Apie paskutinius gyvenimo su J.Aniston metus jis taip pasakojo: „Mano gyvenimas buvo visiškai beprasmiškas. Dienų dienas gulėdavau ant sofos nežinodamas, ką daryti.“

Jennifer buvo miela, bet Angelina pranoko ją viskuo: dalyvavo humanitarinėse misijose įvairiose pasaulio šalyse, sakė kalbą ekonomikos forume Davose ir netgi gavo JTO premiją už pagalbą trečiojo pasaulio šalims. Su Angelina Bradas tikrai nenuobodžiavo: vienas po kito šeimoje atsirado šeši vaikai ir visa šeimyna pradėjo klajoti po pasaulį – filmavimai, premjeros, labdaros akcijos.

Kai 2016-ųjų rugsėjį Angelina pasiėmė vaikus ir paliko Bradą, jo gyvenime atsivėrė skylė. „Aš pajutau tuštumą, – pasakojo aktorius žurnalui „GQ“. – Pirmas dvi savaites nakvojau ant grindų draugų bute, kad tik nelikčiau vienas tuščiame name.“

Kalbama, kad nauja B.Pitto išrinktoji – Masačusetso technologijos instituto architektūros profesorė, JAV žinoma dailininkė ir dizainerė N.Oxman (42 m.). Jos nuotrauka ne kartą puošė žurnalų viršelius.

Neri – Angelinos vienmetė, taip pat graži, tačiau svarbiausia, kad juodu su Bradu sieja tas pats pomėgis – architektūra.

Net poros pažintis užsimezgė dirbant prie bendro dizaino projekto praėjusių metų lapkritį.

„Aistra įsižiebė beveik iš karto, – tikino poros pažįstami. – Bradas planavo Masačusetse praleisti porą dienų, bet užtruko savaitę. Neri pakvietė jį pavakarieniauti į savo namus ir jis atėjo.“

N.Oxman rengia parodas, skaito paskaitas studentams, skelbia straipsnius žurnaluose. Šnekama, kad B.Pittas taip susižavėjęs drauge, jog net svarsto galimybę atsisakyti aktorystės ir pasinerti į architektūrą.

Richardas Gere’as ir Alejandra Silva. Auksinį gaublį už vaidmenį miuzikle „Čikaga“ pelnęs R.Gere’as, kurį ypač išgarsino filmai „Graži moteris“ ir „Amerikos žigolas“, vedė jau trečią kartą. Šįsyk jo išrinktoji – ne iš kino pasaulio.

Ispanė A.Silva (35 m.) – žurnalistė, žmogaus teisių gynėja ir verslininkė.

Ankstesnės aktoriaus žmonos buvo pripažintos gražuolės ir tikros žvaigždės. Ko verta vien modelis Cindy Crawford, su kuria buvo susituokęs 1991–1995 metais.

Richardas ir Cindy buvo laikomi viena gražiausių Holivudo porų, tačiau bendras gyvenimas nenusisekė. Podiumo deivė yra prisipažinusi, kad tekėdama buvo per jauna ir niekada rimtai nežiūrėjo į šią santuoką.

Kita R.Gere’o žmona tapo vieną Džeimso Bondo merginų įkūnijusi Carey Lowell. Sutuoktiniai kartu gyveno 14 metų, susilaukė sūnaus Homero, tačiau santykiai pašlijo.

Richardas rimtai susidomėjo budizmu, o Carey pirmenybę teikė triukšmingiems vakarėliams su draugais.

Apie savo naują išrinktąją aktorius sakė: „Aš suradau ramybę ir laimingą gyvenimą, kurio visada ieškojau.“

Alejandra – Madrido „Real“ futbolo klubo buvusio viceprezidento Ignacio Silvos dukra. Ji gana pasiturinti (buvo ištekėjusi už amerikiečių magnato Govindo Friedlando, kurio turtas vertinamas 1,8 mlrd. dolerių, ir po skyrybų gavo dosnią išmoką bei alimentus trejų metų sūnui išlaikyti), todėl gali atsidėti visuomeniniam darbui.

Moteris vadovauja savo įsteigtai organizacijai, padedančiai benamiams. Alejandra taip pat yra budistė, Richardas net supažindino ją su Dalai Lama.

Chrisas Zylka ir Paris Hilton. Viešbučių tinklo paveldėtoją ir vakarėlių liūtę P.Hilton (37 m.) intelektualia vadina aktorius Ch.Zylka (33 m.), jai pasiūlęs savo ranką.

Galbūt Chriso įsitikinimą, kad Paris yra protingiausia sutikta moteris, lemia jaunas amžius (jis beveik penkeriais metais jaunesnis), o gal tai, kad pats dorai nebaigė mokyklos, kai pradėjo dalyvauti TV šou ir filmuotis serialuose, iš kurių garsiausi – „Slaptasis ratas“ (The Secret Circle) ir „Painiava“ (Twisted).

Tačiau faktas lieka faktu – vyrukas žavisi Paris protu ir apie tai kalba viešai: „Paris – tikra intelektualė. Ji yra viena protingiausių mano sutiktų moterų. Galiu prašyti jos patarimo bet kokiu klausimu ir ji visada atsakys. Ji tiesiog neturi trūkumų.“

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu