H. Weinsteinas: „Siūlydavau aktorėms darbą už seksą, taip elgiasi visi“

Prodiuseris Harvey Weinsteinas (66 m.) prisipažino, kad aktorėms siūlydavo darbą mainais už seksą. „Aš gimiau neturtingu ir negražiu žydu, kuris visą gyvenimą buvo priverstas kovoti už savo sėkmę, – pirmą kartą nuo skandalo pradžios bendraudamas su žurnalistais graudinosi buvęs įtakingas kino veikėjas. – Kol nebuvau garsus Holivudo prodiuseris, merginos nekreipdavo į mane dėmesio.

H.Weinsteinas: „Aš gimiau neturtingu ir negražiu žydu, kuris visą gyvenimą buvo priverstas kovoti už savo sėkmę.“<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
H.Weinsteinas: „Aš gimiau neturtingu ir negražiu žydu, kuris visą gyvenimą buvo priverstas kovoti už savo sėkmę.“<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-01 21:03

Taip, siūlydavau aktorėms darbą mainais už seksą, bet taip elgiasi visi. Tačiau aš niekada nežaginau moterų.“

H.Weinsteino vardas pasaulio spaudoje plačiai nuskambėjo praėjusį rudenį, kai kelios dešimtys moterų apkaltino jį lytiniu priekabiavimu ir prievartavimu. Tarp jų – tokios garsenybės kaip Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Salma Hayek, Uma Thurman.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.