Naujas LRT TV žinių vedėjas: prilygti autoritetams – iššūkis

Nuo rytojaus LRT televizijos žiūrovams Lietuvos ir pasaulio aktualijas žiniose pristatys naujas veidas – Ignas Andriukevičius. Jį matysime laidų „Labas rytas, Lietuva“ ir „Laba diena, Lietuva“ žinių laidose, kurioms jis rengs ir pristatys žinias.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2018, 5:06 PM, atnaujinta Aug 8, 2018, 5:09 PM

1990-aisiais, kartu su Lietuvos nepriklausomybe gimęs Ignas – ne naujokas nacionalinėje televizijoje. Žiūrovai jį prisimena kaip vaikų ir moksleivių dainų konkurso „Dainų dainelė“, TV viktorinos „Paklausk Lietuvos“ vedėją. „Žiniuko“ amplua Ignui – ne naujiena. Pastaruosius pusantrų metų jis rengė ir vedė žinias INIT televizijoje.

Ignas Andriukevičius neslepia apsidžiaugęs kvietimu prisijungti prie nacionalinio kanalo. „Atsiradau LRT TV naujienų tarnyboje netikėtai. Iki tol LRT koridoriais keliolika kartų jau buvau vaikščiojęs ir jaučiau, kad jie darosi savi. Jei ir būdavo momentų, kai pasvajodavau, kad darbas LRT prilygtų svajonių darbui, tai mažai tikėjau, kad galiu tapti LRT naujienų tarnybos dalimi. Iššūkis man teko rimtas, bet mane supa žmonės, kurie man yra autoritetai, todėl dar ilgai turėsiu į ką lygiuotis, o jie sėdi šalia. Pirmosios dienos kupinos jaudulio, bet laikui bėgant, tikiu, jį pakeis patirtis“, – pasakoja Ignas.

Jau rytoj, ketvirtadienį, Igno Andriukevičiaus laukia pirmasis eteris populiariausioje ryto informacinėje laidoje „Labas rytas, Lietuva“ (6-9 val.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.