Nuplėšė aukos kaukę: Amber Heard ir vėl pasisekė turtingų vyrų medžioklėje

Atrodo, kad turtingų ir įtakingų vyrų medžiotoja amerikiečių aktorė Amber Heard (32 m.) susirado naują taikinį. Buvusi „Karibų piratų“ žvaigždės Johnny Deppo (55 m.) žmona ir verslininko Elono Musko (46 m.) mylimoji mėgaujasi prekiautojo meno kūriniais Vito Schnabelio (31 m.) draugija.

Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 12, 2018, 2:31 PM

Turtingiausio pasaulio dailininko Juliano Schnabelio (66 m.) sūnui Vito norėtųsi pavydėti – išsiskyręs su supermodeliu Heidi Klum (45 m.) jis rado naują meilę.

Bet moters, kurios draugijoje V.Schnabelis buvo pastebėtas Niujorke, reikėtų pasisaugoti. Taip teigia Holivudo įžymybių gyvenimą stebintys žurnalistai.

Pastaraisiais metais aktorė A.Heard garsėjo ne reikšmingais vaidmenimis, o skandalais.

Žiniasklaidos akiratyje ji pirmiausia atsidūrė dėl trumpos santuokos ir triukšmingų skyrybų su Auksinio gaublio laureatu J.Deppu. 2016 metų gegužės mėnesį A.Heard apkaltino sutuoktinį smurtu.

Su J.Deppu ji susipažino 2011-aisiais dramos „Romo dienoraštis“ filmavimo aikštelėje. Po ketverių metų Los Andžele aktoriai susituokė, o praėjusių metų sausį pasuko skirtingais keliais.

Triukšmingos skyrybos A.Heard padarė septyniais milijonais dolerių turtingesnę. Vieną milijoną aktorė paaukojo Los Andželo vaikų ligoninei.

Seksualioji A.Heard taip meistriškai įsijautė į aukos vaidmenį, kad pelnė daugybę simpatijų. Ar iš tikrųjų viskas buvo būtent taip?

Vokietijos leidinys „Bunte“ gavo ir išanalizavo kai kuriuos įdomius dokumentus. Tai A.Heard ir policijos pareigūnų liudijimai teisme per skyrybų bylos nagrinėjimą ir policijos apklausos protokolai, surašyti po to, kai J.Deppas esą smurtavo prieš žmoną.

Iš pradžių A.Heard buvo paprašyta išsamiai papasakoti, kas įvyko tą dramatišką 2016-ųjų gegužės 21-ąją poros apartamentuose Los Andžele.

Aktorės teigimu, kilus kivirčui J.Deppas jai į galvą sviedė išmanųjį telefoną.

„Jis stovėjo labai arti, todėl tiksliai pataikė“, – aiškino aktorė.

Paskui J.Deppas esą ėmė siautėti virtuvėje: sudaužė raudonojo vyno butelį, išterliojo sienas, numetė vaisių lėkštę, žvakidę, šviestuvą, stalo įrankius. Galiausiai šaukdamas išėjo.

„Verkiau ir šaukiausi pagalbos. Jaučiausi emociškai sugniuždyta, todėl surinkau pagalbos telefono numerį, – pasakojo A.Heard. – Policijos pareigūnai pasirodė po 25 minučių.“

Pareigūnai, tą dieną atskubėję į A.Heard ir J.Deppo namus, pasakojo priešingai. Jie teigė, kad aktorių būstas anaiptol nebuvo nusiaubtas, o ant A.Heard kūno nebuvo jokių sužeidimų, patinimų ar kraujosruvų.

„Paklausėme, ar nesužeista, ar nereikėtų skubiosios pagalbos gydytojo, bet ji atsakė neigiamai – nereikia jokios medicininės pagalbos“, – tokie žodžiai buvo įrašyti į pareigūnų protokolą.

„Nežinau, ar tai buvo galima matyti, negaliu pasakyti, ar mano veidas buvo raudonas, ar patinęs, nes į veidrodį ne iškart pažiūrėjau“, – teisme bandė aiškinti aktorė.

O paklausta, ar pati yra smurtavusi prieš J.Deppą, A.Heard sutriko: „Nežinau.... Neprisimenu. Johnny už mane daug aukštesnis. Gal kada nors nuo jo ir gyniausi.“

Išgirdę tai J.Deppo advokatai teismui pateikė 2015 metų gruodžio mėnesį darytą įrašą, kuriame A.Heard prisipažino smogusi J.Deppui į veidą.

Ir tai dar ne viskas. 2016-ųjų kovą Australijoje ji sviedė į jį degtinės butelį. Stiklas vyrui sužalojo pirštą.

A.Heard buvo priminta ir 2009-ųjų rugsėjo 24-oji, kai ji buvo suimta Siatlo oro uoste, o naktį praleido už grotų, nes smogė tuometei mylimajai Tasyai van Ree (42 m.).

„Tai juokinga! – teisme piktinosi A.Heard. – Šis kaltinimas tuojau pat buvo atmestas. Mes tik ginčijomės. Pareigūnė uždėjo antrankius, nes nemėgo lesbiečių.“

Tai pareiškusi aktorė visiškai susimovė. Mat ją areštavusi pareigūnė prisipažino esanti ne tik lesbietė, bet ir aktyvi homoseksualų bendruomenės narė.

Šiuos skandalingus faktus paviešinę žurnalistai priminė, kad A.Heard panašiai audringai bendraudavo ir su verslininku E.Musku.

„Ar naujas A.Heard mylimasis nė trupučio nerizikuoja?

Ar meno kūriniais prekiaujantis vyras sugebės suvaldyti kunkuliuojantį ugnikalnį, vardu Amber?“ – retoriškai klausė jie.

Po audringų skyrybų akis temdė ir degtinė, ir ašaros

* Aktorius J.Deppas ryžosi nutraukti tylą ir papasakojo, kas dėjosi jo gyvenime pastaruosius dvejus metus. Būtent tiek praėjo nuo to meto, kai A.Heard nutarė su juo skirtis.

Skandalingos skyrybos, kaip prisipažino vyras interviu žurnalui „Rolling Stones“, buvo baisus smūgis: „Kasdien prabusdavau maudžiančia širdimi ir bandydavau suvokti, už ką man visa tai.“

Norėdamas nuslopinti sielvartą jis pradėjo rašyti atsiminimus ir įniko į alkoholį.

„Mano nuosmukis buvo toks baisus, koks tik gali būti. Negalėjau tverti skausmo kiekvieną dieną, – pasakojo J.Deppas. – Vieną rytą įsipyliau degtinės ir spausdinau, kol ašaros aptemdė akis.

Vis bandžiau suvokti, kodėl nusipelniau tokio likimo. Aš stengiausi būti geras, visiems padėti, nemeluoti. Teisybė man svarbiau už viską.“

* Santuokos griūtis buvo ne vienintelė problema. Tais pat metais mirė J.Deppo motina Betty Sue, o netrukus jis sužinojo, kad prarado beveik visą turtą ir atsidūrė ant bankroto slenksčio.

* Žurnalo „Rolling Stones“ žurnalistas Stephenas Rodrickas praleido Johnny namuose Londone tris paras, ir visą tą laiką artistas liejo širdgėlą. Pabendravęs su žvaigžde 72 valandas su pertraukomis miegui, reporteris padarė išvadą: Johnny – vienišas ir prislėgtas žmogus. Aplink nėra nieko, kam jis nemokėtų.

* Apie biudžeto skyles J.Deppas pirmą kartą sužinojo 2017 metais, kai jam buvo patarta parduoti nekilnojamąjį turtą Prancūzijoje, kad galėtų sudengti skolas. Toks patarimas įsiutino aktorių. Jis iškart padavė į teismą savo finansinius patarėjus iš bendrovės „The Management Group“ (TMG) – apkaltino nesąžiningu lėšų tvarkymu. Holivudo žvaigždė tvirtino, kad finansų patarėjai metų metus jį apgaudinėjo ir pelnėsi.

* Finansininkai irgi netylėjo: pateikė priešieškinį, kuriame pareiškė, kad J.Deppas kenčia nuo psichikos sutrikimo, ir pridėjo dokumentus, liudijančius jo didžiules išlaidas.

Patarėjai papasakojo, kad prabangus gyvenimas Johnny kas mėnesį atsieina 2 milijonus dolerių. Esą artistas dėl bėdų gali kaltinti tik save: vien alkoholiniams gėrimams per mėnesį išleisdavo 30 tūkstančių dolerių, vadovavosi mintimi, kad „vynas nėra investicija, jei išgeri jį iškart, vos nusipirkęs“.

* 200 tūkst. dolerių per mėnesį aktorius išleisdavo skrydžiams privačiu lėktuvu, prisipirko nekilnojamojo turto už 75 mln., įsigijo 70 gitarų, beveik 200 meno kūrinių, 45 prabangius automobilius ir jachtą, įvertintą 18 mln. dolerių. Dar 1,2 mln. išleido asmeniniam gydytojui, daugiau kaip 1,8 mln. – apsaugininkams.

Be to, dosniai mokėjo advokatams, traukiantiems iš keblių padėčių.

* Interviu žurnalui „Rolling Stones“ J.Deppas prisipažino išties mėgstantis švaistyti pinigus. Tik tai, ką sako finansininkai, reikėtų padauginti iš dviejų: „Galėčiau įsižeisti: juk 30 tūkstančių vynui – juokingai mažai. Vynui išleisdavau gerokai daugiau!“

Jis paneigė ir tvirtinimą, kad išleido tris milijonus dolerių tam, kad šūviu iš patrankos išsklaidytų bičiulio rašytojo Hunterio S.Thompsono palaikus: „Iš tiesų išleidau penkis!“

Dar 7 milijonai dolerių nežinia kaip nutekėjo artisto seseriai: Johnny apkaltino finansininkus, kad pervedė jai pinigus be jo žinios.

* Johnny taip pat papasakojo apie sunkius santykius su motina. B.Sue dirbo padavėja, sūnų augino viena ir dažnai ant jo išliedavo pyktį.

„Ji mušdavo mane be jokios priežasties. Kartais į mane lėkdavo peleninė, kartais gaudavai telefono rageliu. Tai buvo namai vaiduoklis, kuriame niekas su niekuo nebendravo“, – sakė J.Deppas.

Kad ir kaip ten buvo, devintojo dešimtmečio pabaigoje praturtėjęs aktorius pirmiausia nupirko motinai naują namą.

* Žurnalistas S.Rodrickas straipsnio pabaigoje papasakojo, kaip Johnny nesisekė surasti ko nors, kas iškviestų svečiui taksi. Galiausiai aktorius pats palydėjo korespondentą iki namo vartų. Ilgai krapštėsi prie spynos, bet taip ir nesugebėjo atidaryti vartų, todėl S.Rodrickui teko lipti per tvorą.

Atsisveikindamas J.Deppas ištarė: „Lik sveikas, drauguži. Ačiū, kad išklausei.“

Dabar „Karibų piratų“ pažiba gastroliuoja Europoje – koncertuoja su bičiuliu roko muzikantu Alice’u Cooperiu.

J.Deppas smarkiai sublogęs, ir tai gerbėjams sukėlė nerimą – jie nutarė, kad dievaitis sunkiai serga. O pats aktorius tvirtina metęs gerti – girdi, dabar yra blaivininkas ir apskritai laikosi sveiko gyvenimo būdo.

Parengė Ona KACĖNAITĖ  ir Milda AUGULYTĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.