Su pusnuogiu kolega į lovą gulusi Gabrielė Malinauskaitė papasakojo apie vyro reakciją

Vos prieš kiek daugiau nei metus aukso žiedus su mylimuoju sumainiusi žinoma lietuvių aktorė Gabrielė Malinauskaitė buvo užfiksuota lovoje su pusnuogiu savo kolega Mantu Vaitiekūnu.

 Socialinių tinklų nuotr.
 Socialinių tinklų nuotr.
 G. Malinauskaitė.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 G. Malinauskaitė.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 G. Malinauskaitės vestuvės.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 G. Malinauskaitės vestuvės.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 Kadrai iš filmavimo. 
 Kadrai iš filmavimo. 
 Kadrai iš filmavimo. 
 Kadrai iš filmavimo. 
 Kadrai iš filmavimo. 
 Kadrai iš filmavimo. 
 Kadrai iš filmavimo. 
 Kadrai iš filmavimo. 
Daugiau nuotraukų (7)

Spaudos pranešimas

Aug 13, 2018, 10:16 AM, atnaujinta Aug 13, 2018, 10:39 AM

Tačiau sunerimti nei G. Malinauskaitės vyrui, nei artimiesiems nederėtų – šios intymios scenos lovoje tai kadrai iš didžiosios LNK televizijos rudens sezono naujienos – kriminalinio serialo „Rimti reikalai“ filmavimo aikštelės.

„Jeigu jus laukiat atsakymo, kad dėl to mes su vyru riejamės ar dūžta indai, tai tikrai taip nėra.

Mano tokia profesija, tai ką dabar man daryti?“ – juokėsi Gabrielė, paklausta ar sutuoktinis neprieštarauja dėl intymių scenų su kitais vyrais, kurias jai tenka vaidinti naujame kriminaliniame seriale.

Pasak garsios aktorės, nors iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, jog intymios scenos yra sudėtingesnės ir reikalaujančios ypatingo pasiruošimo, iš tiesų taip nėra.

„Gal žmonėms, kurie nevaidina, atrodo keista ta mūsų drąsa prisiliesti prie kito žmogaus, bet man tai atrodo normalus dalykas. Kaip kitaip suvaidinti mylinčią porą?“ – šypsojosi G. Malinauskaitė.

Savo širdies ir lovos partnerei seriale antrina ir kolega Mantas Vaitiekūnas: „Gal kartais ir būna kažkoks momentas, akimirka, kai susimąstai, bet viskas dingsta nuspaudus Rec mygtuką. Žiūrovams gal kyla kažkokių minčių, toks ir yra tikslas...“.

Lietuviško kino žvaigždė ir teatro aktorius M. Vaitiekūnas „Rimtuose reikaluose“ įkūnys vieną pagrindinių vaidmenų – aštraus proto, karštakošį manipuliatorių Gabrielių.

„Mano personažas – toks auksinio jaunimo palikuonis, mėgstantis prabangą, brangius rūbus, brangias mašinas. Šaltakraujis, momentais net labai žiaurus. Gali labai baisių dalykų pridaryti siekdamas savo tikslų. Įdomus jo augimas seriale – iš tokio šestiorkės, iš parankinio jis auga į šaltakraujį mafijos bosą, į cosa nostra“.

Tuo metu, G. Malinauskaitė kriminaliniame seriale atlieka Gabrieliaus meilužės ir jo boso žmonos Julikos vaidmenį. Savo įkūnijamą personažą ji pati apibūdina kaip labai ryškią ir gudrią asmenybę. Gabrielė neslepia – tokia moteris kaip Julika realiame gyvenime, matyt, niekada nebūtų jos draugė, bet dėl to, kaip pati sako, tik įdomiau.

„Man visą laiką buvo įdomus nusikaltėlių moterų pasirinkimas. Aplink tuos šulus visuomet būna tokios pigios moterys. Joms patinka prabanga, jos nori brangių dalykų, bet jos pačios yra dvasiškai skurdžios ir, panašu, jiems nereikia protingų moterų. Julikos aš dar iki galo neperprantu nei kaip Mantas, nei kaip Gabrielius. Gal ji iš tikrųjų yra labai protinga ir tik apsimeta tokia kvaila blondine, kuriai Gabrielius yra įrankis tikslams pasiekti“, – svarstė M. Vaitiekūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.