Po triumfo Kalnų parke SEL nusprendė pasirodyti dar kartą, šįkart – nemokamai

Didžiausias nemokamas festivalis šalyje FREE FEST jau rytoj į Vilniaus Rotušės aikštę sukvies visus norinčius savo vasarą išlydėti ir rudenį pasitikti su geriausiais šalies atlikėjas ir nenutrūkstamu garso, šviesų bei pirotechnikos šou.

Kalnų parke - grupės SEL koncertas.<br>Indrė PIX (PROKADRAS) nuotr.
Kalnų parke - grupės SEL koncertas.<br>Indrė PIX (PROKADRAS) nuotr.
Kalnų parke - grupės SEL koncertas.<br>Indrė PIX (PROKADRAS) nuotr.
Kalnų parke - grupės SEL koncertas.<br>Indrė PIX (PROKADRAS) nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 1, 2018, 3:45 PM

Šiandien, likus dienai iki festivalio, LNK praneša įspūdingą naujieną, kuri neabejotinai į Vilniaus Rotušės aikštę sukvies rekordinį skaičių žiūrovų – festivalį atidarys skandalingiausia ir geriausios koncertinės grupės apdovanojimą šiais metais pelniusi grupė SEL.

Vos vakar įspūdingą koncertą Vilniaus Kalnų parke surengusi grupė SEL, rytoj persikels į sostinės širdį ir suteiks galimybę specialiai paruoštą programą išgirsti nemokamai. Įspūdingą festivalį vilniečiams ir televizijos žiūrovams dovanoja LNK televizija.

„Sugrįžtančius į miestus ir prie ekranų žiūrovus pasitiksime neužmirštamu šou, trijų aukštų gigantiškoje scenoje dvi valandas vyks nepertraukiamas geriausios lietuviškos muzikos ir efektų šou, kurį tiesiogiai transliuos LNK. Festivalio nuotaiką užtikrins pačios ryškiausios didžiosios scenos ir eterio žvaigždės!“,- intriguoja festivalį prodiusuojantis Gediminas Jaunius.

Jau anksčiau organizatoriai pranešė, jog festivalio metu pirmą kartą gyvai nuskambės ir dvi visiškai naujos premjeros – Monikos Marijos naujausia daina „Tavo rankose“ ir pirmasis Leono Somovo bei penktojo „Lietuvos balso“ sezono dalyvės PAULINOS bendras kūrinys „Parodyk man save“.

Įspūdingoje scenoje jau rytoj savo pasirodymus surengs keturiolika geriausių šalies atlikėjų – SEL, Leonas Somovas, Donatas Montvydas, Justinas Jarutis, Inga Jankauskaitė, Mantas Jankavičius, Monika Marija, KAIA, PAULINA, Omerta, Vaidas Baumila, Radistai, Freaks On Floor ir Zero Live Show.

Nuo ankstaus šeštadienio ryto prasidėjo pasiruošimo darbai, į Rotušės aikštę atgabenta visa reikiama technika. Koncerto organizatoriai informuoja ir apie eismo ribojimus Vilniaus Rotušės aikštėje – pagrindinės gatvės aplink Rotušės aikštę festivalio metu bus uždarytos.

Įspūdingas nemokamas festivalis FREE FEST – jau rytoj, 19:30 Vilniaus Rotušės aikštėje ir tiesiogiai per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.