Prezidentė prisipažino: „Buvau išdykusi“

Prezidentė Dalia Grybauskaitė Vilniuje su krepšininku Jonu Valančiūnu atidarė jo įsteigtus paauglių dienos namus „Išvien“. Atidarymo metu šalies vadovė ir vienas geriausių Lietuvos krepšininkų LNK laidos KK2 žurnalistams pasakojo, kad mokykloje buvo iškrėtę ne vieną šunybę.

Dalia Grybauskaitė. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Dalia Grybauskaitė. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2018, 3:06 PM

„Buvau išdykusi, prisipažįstu. Čia jau matyt charakterio bruožas – būti žingeidžiai, nepasiduoti, viskuo domėtis ir priešintis bet kokiam spaudimui ir jėgai. Turėjau tai nuo pat mažens ir, žinoma, nebuvau tokia paklusni“, – šį pirmadienio vakarą 19 val. 30 min. LNK laidoje KK2 kalbės prezidentė Dalia Grybauskaitė.

„Pirmoje klasėje teko pakovoti ir kieme. Buvau stipresnė fiziškai, nes sporatavau, tad tekdavo apginti silpnesnius“, – kalbės prezidentė.

Išdykęs buvo ir krepšininkas Jonas Valančiūnas, o jo mamai ne kartą teko eiti į mokyklą aiškintis dėl sūnaus išdaigų.

„Langelis gal koks vienas yra netyčia dužęs, ir šiaip pachuliganavojimų buvo jaunystėje. Man atrodo, duris trenkiau, o kai tos durys būdavo senesnės mokyklose, su tokiu dideliu stiklu, tas stiklas visas pabiro. Man buvo gal 8-eri“, – pasakos J.Valančiūnas.

Jono žmona Eglė sakys, kad jų atžalos nėra tokie pasiutę kaip jų tėtis, o prie to prisideda ir Jono auklėjimas. „Jonas pakankamai griežtas, bet viskas savo ribose. Kartais su berniukais reikia būti griežtam“, – byrą pateisins Eglė Valančiūnienė.

Visą reportažą žiūrėkite šį pirmadienio vakarą laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.