Po Lietuvą sukrėtusios nelaimės „Yra, kaip yra“ laidoje pasirodė naujas veidas

Naująjį sezoną LNK laida „Yra, kaip yra“ pasitinka pasikeitusi – vedėjos kėdę Asta Stašaitytė dalinsis su nauju partneriu – Viktoru Jakovlevu.

 Asta Stašaitytė ir Viktoras Jakovlevas.
 Asta Stašaitytė ir Viktoras Jakovlevas.
 Asta Stašaitytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Asta Stašaitytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Laidos akimirkos.
 Laidos akimirkos.
 Laidos akimirkos.
 Laidos akimirkos.
 Laidos akimirkos.
 Laidos akimirkos.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Sep 7, 2018, 9:49 AM, atnaujinta Sep 7, 2018, 5:50 PM

Pirmoji žurnalisto vedama laida pasirodė ketvirtadienio popietę.  Jos dalyviai diskutavo apie saugumą kelyje ir visai neseniai visą Lietuvą sukrėtusią tragediją, kurios metu neišsiskleidus oro pagalvėms žuvo jauna automobilio „Toyota“ keleivė.

Laidos rengėjai teigė, kad šį sezoną pokalbių laidoje „Yra, kaip yra“ bus gvildenama dar daugiau politinių, socialinių ir kitų aktualijų, todėl nuspręsta į komandą pakviesti ir patyrusį tokių temų žurnalistą. Tačiau daugelyje „Yra, kaip yra“ laidų vedėjos kėdėje išvysime A. Stašaitytę.

Pats V. Jakovlevas teigė, kad apsispręsti dėl darbo laidoje nebuvo sunku.

„Tokios laidos yra būtinos, nes jose yra kalbama apie opiausias visuomenės problemas. Čia akis į akį gali susitikti eiliniai žmonės ir aukščiausi šalies politikai. Laidoje apie problemas kalbėsime konkrečiais pavyzdžiais ir bandysime rasti jų priežastis“, – sakė V. Jakovlevas.

V. Jakovlevas yra ir televizijos kanalo ‚Info TV“ laidos „Infodiena“ vedėjas ir žurnalistas.

Pirmoje V. Jakovlevo vedamoje laidoje dalyviai diskutavo apie saugumą kelyje ir bandė atsakyti – kodėl šalies keliuose įvyksta tiek daug nelaimių.

Praėjusį mėnesį Kupiškio rajone naujutėliam automobiliui „Toyota“ CH-R susidūrus su į kelią išbėgusia stirna įvyko avarija – automobilis kelis kartus vertėsi ir trenkėsi į šalikę.

Avarijos metu automobilyje „Toyota“ neišsiskleidė nė viena oro pagalvė, dėl šios priežasties šalia vairuotojo sėdėjusi jo dukra žuvo.

Ekspertai teigia, kad oficialios informacijos apie „Toyota CH-R“ modelių broką nėra gavę. Tačiau 2017 metų pabaigoje JAV paskelbta, kad gamintojo atstovai remontuos dalį CH-R bei iš tinklo įkraunamų „Prius“ hibridų, mat šių automobilių elektrinis stovėjimo stabdys galimai neveikia tinkamai.

Oficialiais duomenimis, remontuojami turėjo būti apie 28 tūkst. JAV rinkai skirtų CH-R modelių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.