„Lietuvos balsas“ prasidės su trenksmu: Donatas Montvydas šoks viliotinį

Jau šį vakarą LNK televizijos eteryje pasirodys pirmoji šeštojo „Lietuvos balso“ sezono laida, kurioje aklųjų perklausų etape savo balsus parodys dešimtys dalyvių. Tarp galingų dalyvių vokalų ir aršios mokytojų kovos dėl pačių geriausiųjų, pirmojoje laidoje netruks ir... erotikos. Tikrą karštį scenoje užvirs įspūdingo vokalo dalyvė Stela Kazarian, dėl kurios Donatas Montvydas scenoje jai sušoks net viliotinį.

 D. Montvydas.<br> Organizatorių nuotr.
 D. Montvydas.<br> Organizatorių nuotr.
 D. Montvydas.<br> LR archyvo nuotr.
 D. Montvydas.<br> LR archyvo nuotr.
 D. Montvydas.<br> Organizatorių nuotr.
 D. Montvydas.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 9, 2018, 12:59 PM, atnaujinta Sep 9, 2018, 1:02 PM

Tiesa, mokytojas tuo metu dar nežinojo, jog pačiai Stelai viliojimo menas nėra naujiena. Buvusi merginų grupės „Panteros“ narė, jau anksčiau televizijoje atvirai pripažino, jog praeityje jai teko šokti striptizą. Tačiau tai – atlikėjos praeitis, kurią mergina nori pamiršti ir atkakliai siekia išpildyti viso gyvenimo svajonę – pradėti sėkmingą solinę karjerą.

„Prisipažinsiu, kad pasidarydavo bloga vien nuo minties, jog reikės viską išsipasakoti. Gal ir nebūčiau tam pasiryžusi, jei ne mano kolegė, kuri sakė, jog vis tiek visi sužinos. Ir pati nenorėjau būti dviveidė. Pasiryžau tai atvirai papasakoti, nes jei būčiau slėpusi ir tai būtų iškilę į viešumą, būtų buvę tik skaudžiau. O gal ir nebūtų niekas sužinojęs, gal tik mane taip paveikė ir įtikino kolegė? Dabar jau nesužinosiu“,- atvirai pasakoja Stela Kazarian ir sako, jog ši išpažintis buvo tik į naudą – atlikėja labai greitai pamatė, kas yra tikrieji draugai.

Prieš prisijungdama prie skandalingosios grupės, klasikinį vokalą studijavusi Stela, vos baigusi konservatoriją, šešerius metus drauge su muzikantais dainuodavo vestuvėse bei kitose šventėse. Kartu su atlikėju Seržu dalyvavo „Eurovizijos“ atrankoje, o su „Išjunk šviesą“ grupės nariu Valdu Burniu įrašė dainą „Sudegusi meilė“, kurią pristatė „Auksinėje dainoje“.

„Kaip ir su Seržu, taip ir su Valdu – tai buvo vienkartinė patirtis. Po to, dėl gyvenimiškų aplinkybių, mūsų keliai išsiskyrė. Nesakau kategoriško „ne“ dėl galimybės ateityje ir vėl dainuoti grupėje ar bendradarbiauti su kitu atlikėjumi – tai taip pat, nuostabi patirtis. Tačiau nuoširdžiai – širdis linksta prie idėjos siekti solinės karjeros“,- sako Stela.

Atlikėjos išėjimas iš grupės „Panteros“ taip pat neapsiėjo be skandalų – paskui meilę į Milaną išvykusi Stela, grupės narių viešai buvo apkaltinta, jog vėl išvažiavo šokti striptizą. Stela pripažįsta – tokios kalbos tik skaudina, pati merginoms priežasties, kodėl paliko grupę ji neturėjo galimybės papasakoti, o šios – jos net ir neklausė.

„Skridau vedama labai stipraus jausmo, buvau aklai įsimylėjusi ir pametusi galvą dėl vieno gražuolio dainininko. Tik susipažinusi artimiau, pamačiau realybę, kuri labai nuvylė – paskui jį laksto dešimtys merginų, o jis nemyli nieko, išskyrus save. Buvo skaudu, netrukus grįžau į Vilnių“, – tikrąją istoriją pasakoja Stela, kuri sugrįžusi prie buvusios grupės taip ir nebeprisijungė.

„Dabar suprantu, kad man koją pakišo mano pačios ego. Iš prigimties esu individualistė, jautriai reaguodavau į tai, kad teks taikytis prie merginų idėjų, dainų repertuaro, apsirengimo stiliaus. Mano požiūris į muziką yra gilus, rimtas, todėl man norėdavosi atlikti dainas, kurios turi gilią mintį. Man nepatiko ta mintis, kad teks dainuoti nesudėtingas paviršutiniškas dainas. Norėjau dainuoti kūrinius, kuriuose pilnai atsiskleistų tembras ir balso grožis ir kurie suvirpintų širdį, keltų šiurpuliukus“, – pasakoja Stela, kuri „Lietuvos balso“ scenoje atliks jausmingą ir visą areną sužavėjusią dainą armėnų kalba.

Kaip atlikėjai seksis „Lietuvos balso“ aklosiose perklausose ir ar pavyks projekte jai įgyvendinti savo svajonę, pamatyti galima jau šiandien 19:30 per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.