Lady Gaga atvirai prabilo apie kankinančią ligą

Dainininkę Lady Gagą kamuoja liga, dėl kurios ji jaučia nuolatinį skausmą ir nuovargį. Tai 32 metų atlikėja prasitarė reklamuodama filmą, kuriame atlieka pagrindinį vaidmenį.

Lady Gaga filmo „Taip gimsta žvaigždė“ pristatyme.<br>„Scanpix“ nuotr.
Lady Gaga filmo „Taip gimsta žvaigždė“ pristatyme.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-16 21:27, atnaujinta 2018-09-17 09:29

Galvos ir raumenų skausmai, sutrikęs miegas, dėl to kylantis nerimas ir slogi nuotaika – visa tai yra Lady Gagos kasdienybė.

Gydytojai nustatė, kad tai fibromialgija – liga, kuri dažniausiai kankina moteris. Sergant ja nuolat kamuoja viso kūno skausmai, ligonis jaučia, kad rankos ir kojos tarsi sutinusios.

„Suirztu, kai žmonės netiki, kad fibromialgija iš tiesų egzistuoja. Mane kankina nerimo, depresijos ir panikos priepuoliai, o dėl jų prasideda nerviniai skausmai.

Žmonės turėtų būti supratingesni. Lėtinis skausmas – ne juokai. Kasryt pabudusi žinau, kaip blogai jausiuosi visą dieną“, – atviravo dainininkė žurnalui „Vogue“.

Interviu su atlikėja buvo rengiamas kino filmo „Taip gimsta žvaigždė“ premjeros proga.

Šioje muzikinėje juostoje pasakojama apie jauną dainininkę (ją įkūnijo Lady Gaga), kurią įsimyli senstantis muzikantas Džeksonas (Bradley Cooperis).

Mergina netiki, kad jos svajonė išgarsėti kada nors išsipildys, tačiau kartą Džeksonas išstumia ją į sceną tiesiogine šių žodžių prasme.

Taip gimsta žvaigždė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.