Po barnių su palangiške – netikėtas Petro Gražulio žingsnis

Nuo nesibaigiančių klausimų, kaltinimų ir interpretacijų pavargęs žymus politikas Petras Gražulis nusprendė vieną kartą ir visiems laikams padėti tašką jo ir Birutės meilės istorijos skandale. Vyras nutarė atsiprašyti vaiko motinos ir susitaikyti. Jo kelionę į Palangą lydėjo ir viską užfiksavo „Prieš srovę“ kūrybinė komanda.

 Laidos filmavimo akimirka.
 Laidos filmavimo akimirka.
 Laidos filmavimo akimirka.
 Laidos filmavimo akimirka.
 Laidos filmavimo akimirka.
 Laidos filmavimo akimirka.
 Laidos filmavimo akimirka.
 Laidos filmavimo akimirka.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 18, 2018, 2:12 PM, atnaujinta Sep 18, 2018, 2:13 PM

Petras Gražulis atsakingai ruošėsi šiam žingsniui – nupirko dukrytei žaislą, skrupulingai rinko gėlių puokštę Birutei.

„Noriu atsiprašyti, susitaikyti dėl vaiko interesų, kad jis galėtų oriai augti“, – savo sprendimą komentavo vyras. „Apie Birutę daugiau nepasakysiu nė vieno blogo žodžio. Įvyko taip kaip įvyko, dabar ji yra mano vaiko motina“, – pridūrė jis.

Petras Gražulis yra gerai žinomas politikas, žmonės jį atpažįsta, tačiau savo ketinimų vyras nei slėpė, nei gėdijosi. Nors Palangoje buvo dar gausu poilsiautojų, politikas nešinas didžiule gėlių puokšte ir dovanų maišeliu mielai bendravo su jį užkalbinusiais praeiviais.

Kokia bus Birutės reakcija, kai išvys buvusį mylimąjį? Ar ją sugraudins gėlės ir dovanos mažylei? Kaip apibūdins užplūdusius jausmus? Ko jau ko, bet tokio žingsnio iš seimo nario jauna moteris nesitikėjo. Jau netrukus prieš laidos kamerą moteris duos vieną nuoširdžiausių interviu. Ji neslėpdama papasakos, ką pajuto išvydusi Petrą, o žiūrovai sužinos ar moteris jam atleis.

Kita ne mažiau jaudinanti istorija apie vaikus nutiko Utenoje. Čia gyveno mama su mažamete dukryte. Netikėtai vieną dieną moterį ištiko rimtos ligos priepuolis ir ji buvo išvežta į ligoninę. Mergytę globoti nedvejodama apsiėmė močiutė. „Myliu anūkėlę kaip savo dukrą“, – sakė Lima Dačkevičienė.

Deja, įstatymų pinklės ir skirtingų tarnybų skirtingos tų įstatymų interpretacijos lėmė tai, jog mergytė buvo atiduota globoti visiškai svetimiems žmonėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.