Magas Arvydas Gaičiūnas pirmą kartą prabilo apie vienišą tėvystę

Kone garsiausias Lietuvos iliuzionistas, magijos teatro „DiArchy“ įkūrėjas Arvydas Gaičiūnas –vienišas tėvas jau šeštus metus. Prieš 5 metus žinia, jog Arvydas skiriasi, ne vieną pribloškė.

 A. Gaičiūnas.
 A. Gaičiūnas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2018, 11:55 AM

Tąkart žiniasklaidoje nepasirodė nė menkiausio Arvydo komentaro apie tai, kodėl subyrėjo kone idealia laikyta dešimt metų trukusi santuoka. Šiandien iliuzionistas prisipažįsta, kad laikas po skyrybų atrodė nepakeliamas.

„Metus laiko nuotaikos tikrai nebuvo geros. Buvo depresija, kaip psichologai vadina. Būsena panaši į artimo žmogaus netektį. Kad iš tavęs atėmė tai, ką tu laikei savo gyvenimu“, – šį trečiadienio vakarą 20 val. laidoje „Nuo... Iki..“ pasakos A. Gaičiūnas.

Po skyrybų magas liko gyventi su paaugliu sūnumi, kuriam tuo metu buvo vienuolika. Mago sūnus Arvydas jaunesnysis pats pasirinko gyventi su tėvu. Nors vis dar gyvena tame pačiame mieste Druskininkuose, buvusi žmona sūnaus nebelanko.

„Pradžioje man atrodė, kad tai yra tragedija. Nes aš mačiau vaiko akis ir kiek ten buvo skausmo ir išgyvenimų. Tai buvo labai sudėtinga. Tas ryšys nutrūko ir atsirado duobė tarp jų. Taip nutiko, kad vaikas ir mama nebendrauja tarpusavyje“, – sako Arvydo sesuo, iliuzionistė Diana Dirmė.

Paklaustas, kaip vaikui atstoti abu tėvus, Arvydas sako, kad svarbiausia yra daug kalbėtis ir leisti kuo daugiau laiko su savo vaiku. „Jis man net apie mergaites pasakoja“, – džiaugiasi Arvydas ir tikina, kad jiedu paslapčių neturi.

Pavasarį penkiasdešimtmetį švęsiantis Arvydas Gaičiūnas sako iki šiol neturintis širdies draugės ir tikina, kad dabar jam geriau vienam.

Kaip atrodo vieniša tėvystė iš arti ir kodėl Arvydas jaunesnysis bijo žvaigždžių ligos – jau šį trečiadienį 20 val. laidoje „Nuo... Iki...“ per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.