Iš reabilitacijos klinikos grįžęs B. Affleckas ketina pasipiršti

Holivudo aktorius bei režisierius Benas Affleckas (46 m.) baigė gydymo kursą reabilitacijos klinikoje. Puikią formą atgavęs vyras ne tiktai rengiasi naujiems kino darbams, bet ir planuoja sužadėtuves su „Playboy“ modeliu Shauna Sexton (22 m.).

B.Affleckas ketina susižadėti su S.Sexton. <br>„Scanpix“ nuotr.
B.Affleckas ketina susižadėti su S.Sexton. <br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2018, 9:37 AM

Vienas draugas žiniasklaidai atskleidė, kad B.Affleckas beviltiškai įsimylėjęs Shauną ir nori su ja praleisti visą likusį gyvenimą. Nors dar nesibaigė skyrybų su Jennifer Garner procesas, jis veržiasi vesti dar kartą.

Su „Playboy“ modeliu Sh.Sexton Benas pradėjo draugauti rugpjūtį, kai išsiskyrė su Lindsay Shookus. Romano pradžia sutapo su nesėkmingu gyvenimo etapu – jis vėl atkrito ir ėmė gerti.

Dviejų „Oskarų“ laureatas atrodė taip apgailėtinai, kad J.Garner pati jį nuvežė į kliniką.

Dėl to, kad B.Affleckas antrąkart šiais metais atsidūrė reabilitacijos klinikoje, daugelis apkaltino Shauną – juk ji ne sykį prisipažino mėgstanti brendį. Aplinkinių nuomone, ji daro blogą įtaką Benui.

Tačiau mergina palaikydama mylimąjį nutarė atsisakyti alkoholio – šią žinią ji pranešė socialiniame tinkle. Be to, nepaisydama medikų draudimų dažnai lankėsi klinikoje ir padėjo jam atsigauti.

Kaip pastebėjo gerbėjai, dabar B.Affleckas atrodo kur kas geriau. Regis, klinikoje jis ne tik gydėsi, bet ir sportavo – antsvorio neliko nė pėdsako.

Dėl alkoholizmo Holivudo žvaigždė galėjo netekti pelningos sutarties su studija „Warner Bros.“ Jos kuriamuose filmuose aktorius vaidina Betmeną, bet nuolatinis girtavimas rimtai trukdė darbams. Studijai būtų naudingiau susirasti kitą šio vaidmens atlikėją.

Dabar aktoriaus gerbėjai mano, kad studija tik praloštų taip pasielgusi – jų nuomone, atsigavęs B.Affleckas atrodo kaip tikras Betmenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.