Ewanas McGregoras apie Mikę Pūkuotuką ir „Žvaigždžių karus“

Aktorius Ewanas McGregoras būdamas naujausio savo filmo, nuotykių komedijos „Jonukas“ (orig. „Christopher Robin“), filmavimo aikštelėje dažnai galvojo apie savo tėvą ir senelį, nes tai padėjo sukurti stebuklingą Mikės Pūkuotuko, Tigro, Asilo Nulėpausio, Paršelio bei kitų pliušinių gyvūnų pasaulį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 10, 2018, 10:33 AM

Kino studijos „Disney“ vaidybinio ir visai šeimai skirto filmo „Jonukas“ veiksmas vyksta Anglijoje 1900-ųjų pradžioje iki 40-ųjų metų.

Filmo pradžioje žiūrovas pamato jauną Jonuką, Anglijos kaimo fone rengiantį vakarėlius su Mike ir jo draugais, tačiau netrukus veiksmas persikelia į Antrąjį pasaulinį karą, kur jis kovoja su naciais, tuomet grįžta namo ir susiduria su sunkumais tiek darbe, tiek namuose, ypač būdamas tėčiu savo dukteriai Madeline (akt. Bronte Carmichael).

Jonukas, kaip tėvas, yra atsiskyręs nuo Madeline.

„Mano santykiai su mano vaikais visiškai skiriasi nuo mano tėvo santykių su jo tėvu.“ – teigia E. McGregor, kuris Los Andžele augina keturias dukteris kartu su dizainere žmona Eve Mavrakis.

„Mano tėtis (Jim McGregor – red. Past.) gimė 1941-aisiais, maždaug tais pačiais metais kaip Jonuko duktė šioje istorijoje. Man tai buvo įdomu – vaidinti personažą, kuris žino, kad nėra artimas savo dukrai.“ – sako aktorius.

„Šios kartos vyras, ko gero, netgi nesvarstytų, nes tai nebuvo problema, tačiau mūsų filme yra kitaip. Aš galvojau labai daug apie savo tėtį, nes tai buvo panašu į jo asmeninę patirtį.“ – priduria E. McGregor.

Nuotykių komedija „Jonukas“ stebuklingu būdu prikelia Pūkuotuką, Tigrą bei kitus visame pasaulyje žinomos pasakos personažus, kuriuos 1920-aisiais sukūrė anglų rašytojas A. A. Milne ir iliustratorius E. H. Shepard. Iš tiesų, A. A. Milno sūnus Kristoferis Robinas ir jo pliušiniai žaislai tapo autoriaus įkvėpimu sukurti Mikę Pūkuotuką bei kitus pasakos personažus.

Aktoriui E. McGregor dalintis ekranu su keistomis ir tuo pačiu nuostabiomis būtybėmis yra norma, nes aktoriaus autobiografijoje didelę dalį užima Obi-Wan Kenobi vaidmuo net trijuose „Žvaigždžių karų“ filmuose, pridedant jo balsą 2015 m. filme „Žvaigždžių karai: galia nubunda“.

Sklinda gandai, kad ateityje E. McGregor gali sugrįžti į „Žvaigždžių karų“ franšizę. Jei būtų paprašytas, aktorius yra pasiruošęs.

„Aš nežinau nieko daugiau apie tai. Išties nežinau, bet esu pasiruošęs ir labai norėčiau.“ – atsako E. McGregor paklaustas apie gandus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.