Vaiva Budraitytė atskleidė blogiausias visų Zodiako ženklų būdo savybes

„Norėčiau pabrėžti, kad visi mes turime tiek neigiamų, tiek teigiamų būdo sąvybių. Pas vienus jos išreikštos labiau, pas kitus silpniau. Tačiau išskiriant slapčiausias ir juodžiausias visų Zodiako ženklų savybes, aišku viena – jų turi visi.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-10 11:23, atnaujinta 2018-10-10 19:53

Tačiau visos jos skirtingos. Vieni linkę į nusikaltimus, kiti į priklausomybes, o dar kažkas į seksualinius nukrypinus“, – dėlioti specialų horoskopą apie tamsiausias visų Zodiako ženklų savybes pradėjo garsi būrėja Vaiva Budraitytė (57 m.).

Astrologė specialiai laidai „Ant bangos“ sudarė specialų horoskopą. Jame būrėja atskleidžia pačias tamsiausias detales apie kiekvieną Zodiako ženklą:

„Tarkime, Dvynių ženkle daugiausiai yra politikų ir prostitučių. Dvyniai turi polinkį į pasileidimą. Jaučiai – vieni godžiausių Zodiako ženklų. Tipinis jautis dažniausiai būna darboholikas, tačiau dalintis savo pinigais jis retai nori. Daugelis svajoja būti liūtais, tačiau ar žinote, kad jie nuo prigimties linkę būti alkoholikais?“.

Pasak V. Budraitytės, kiekvieno mūsų likimas nuspręstas už mus. Mums gimus išsidėsčiusių planetų padėtis įtakojo, kokio būdo bruožų turėsime daugiausia. Moteris taip pat davė daugybę patarimų, kaip žinant kiekvieno Zodiako ženklo blogąsias savybes su jais bendrauti, kad netektų nukentėti.

„Ar žinojote, kad Skorpionai vieni dažniausių lankytojų teismuose? Su jais niekuomet nesiūlyčiau bylinėtis, nes jiems tai patinka ir jie netveria kailyje ieškodami naujų priežasčių ieškoti savo teisybės, nors ta teisybė labai diskutuotinas dalykas. Su tokiais žmonėmis nelinkėčiau atsidurti vienoje teismo salėje“, – laidoje „Ant bangos“ pasakos V. Budraitytė.

Garsi astrologė apžvelgs kiekvieną iš Zodiako ženklų. Moteris atskleis pačias slapčiausias ir nemaloniausias detales ir duos patarimų, kaip elgtis su vienu ar kitu Zodiako ženklu.

Laida „Ant bangos“ – kiekvieną trečiadienį ir ketvirtadienį, 21 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.