Lietuvę šantažuoja mylimojo mergina: viešai pasimylėti arba bus paviešintos intymios nuotraukos

Nusivylusios lietuvaitės pirmadienio pavakarę 17.35 val. per LNK laidoje „Yra, kaip yra“ dalinosi nelaimingos meilės istorijomis.

 Šantažas: pasimylėti pieš kameras arba bus paviešintos intymios nuotraukos.
 Šantažas: pasimylėti pieš kameras arba bus paviešintos intymios nuotraukos.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-15 14:53

Laidoje dalyvaujanti Daiva pasakojo, kad meilė vaikinui vos nesibaigė tragiškai. Daiva neseniai grįžo iš Anglijos, kur gyveno ilgus metus ir pradėjo artimiau bendrauti su pažįstamu vyru. Tačiau Daiva nežinojo, kad jis turi draugę, su kuria gyvena.

Moteris laidoje pasakojo, kad jos draugas turi jos nuogos nuotraukas, kurios atsidūrė jo tikrosios draugės rankose.

O tuomet ir prasidėjo kova dėl vyro. Daiva pasakoja, kad jos mylimojo mergina pradėjo kamantinėti jos draugus, o paskutinis siūlymas ją šokiravo – toji mergina įkalbėjo jos pažįstamą, kad šis pasiūlytų Daivai viešai pasimylėti prieš kameras, tuomet jos nuogos nuotraukos bus ištrintos.

Moteriai atsisakius po 10 minučių jos intymi fotografija buvo patalpinta į vieną iš „Facebook“ grupių su prierašu:

„Vilniaus mergina ieško nuotykių. Jos bachūras kalėjime, todėl galite bandyti. Dėl daugiau nuotraukų ir video kreipkitės į PM“.

Kita laidos dalyvė Elytė pasakojo, kad jai teko susidurti su užsieniečiu reketininku. Moteris vienoje „Facebook“ grupėje patalpino nuotraukas iš savo 60-tojo gimtadienio, po kurio laiko ją draugauti pakvietė užsienietis.

Praėjus nedaug laiko lietuvė su vyru pradėjo draugauti internetu, tačiau jau po dešimties dienų paslaptingasis vyras paprašė 2 tūkst. dolerių.

Elytė atsisakė duoti pinigus, vėliau vyras jau pradėjo reikalauti dar didesnės sumos – pusės milijono dolerių, o jeigu moteris neduosianti pinigų – bus susidorota su jos šeima.

Elytė pasidomėjusi vyru pamatė, kad šis yra iš Saudo Arabijos ir buvo kartą net viešai nuplaktas už nusižengimus.

Moteris pasakojo, kad vyras pradėjo domėtis jos dukra ir anūku, tačiau Elytė nepasimetė – užsieniečiui parašė, kad ji yra kriminalistė ir žino viską apie jį. Tik tada jis paliko Elytę ramybėje.

Aktyvus socialinio tinklo „Facebook“ vartotojas Andrėj Piurko pats administruoja vieną populiarią „Facebook“ grupę. Vyras pasakojo, kad jam tenka dažnai peržiūrinėti žmonių anketas, kadangi ne vienas nori ir narkotikus jo grupėje pardavinėti ir užsiimti kita nelegalia veikla.

Andrėjus laidoje pasakojo, kad „Facebook“ gausu apsišaukėlių, o sukčiai dažnai bando išvilioti pinigus iš savimi nepasitikinčių žmonių, todėl internete visiems būtina ypač atsargiems, o jeigu kyla įtarimų dėl žmogaus – derėtų pasidomėti juo per paieškos sistemą.

Visą laidą žiūrėkite šiandien 17 val. 35 min. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.