Ką tik kūdikio sulaukęs Deividas Meškauskas su savo mama stojo į azartišką kovą

Trečiadienį kulinariniame šou „Mano mama gamina geriau!“ vėl liejosi aistros ir tryško azartas: susirungė du žinomi šou veidai. Jų komandų patiekalus kaip ir kiekvieną savaitę vertino tradicinės virtuvės žinovas Romas Zakarevičius. Ką maisto gaminimo profesionalas pasakė apie pagamintus patiekalus?

 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2018-10-24 12:21

LRT projekte savo kulinarinius įgūdžius demonstravo dainininkė Eglė Čepaitė-Keturkė su mama Rima. Eglė turėjo gaminti firminį mamos receptą – rudens troškinį. 

Taip pat laidoje pasirodė šokėjas Deividas Meškauskas su mama Loreta. Moteris pasakojo, kad labiausiai virtuvėje mėgsta gaminti viena – niekas jai neturi trukdyti.

Šeimyninis duetas turėjo gaminti čeburekus. Ponia Loreta pasakojo, kad šį patiekalą gamina savo sūnums.

„Visada svajojau išmokti gaminti čeburekus, bet kad reikės tą daryti televizijoje, net nesapnavau. Jei Palangoje atsirastų mamos čeburekų kioskelis, visiems kitiems garantuotas bankrotas“, – kalbėjo D. Meškauskas.

Gaminti jam sekėsi puikiai – tą pastebėjo ir konkurentės. Laidos vedėjui Martynui Starkui pasiteiravus, ar visi darbai sekasi taip puikiai, D. Meškauskas sakė, kad didžiausias iššūkis jam yra futbolas. „Nelimpa kamuolys prie kojos“, – pasakojo žinomas šokėjas.

Ką apie D. Meškausko čeburekus pasakys R. Zakarevičius? Ar vyras teigiamai įvertins šokėjo kulinarinius įgūdžius? Kuri komanda nugalės?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.