Jūratė Bitinaitė: „Tas turtingas verslininkas pinigų man nedavė“

„Lietuva man tapo per maža, viską pasiekiau, viską žinojau, daug ką išbandžiau“, – sakė buvusi TV laidų vedėja Jūratė Bitinaitė (38 m.), su mylimuoju Mario Sanchesu Alvila (41 m.) ir pusės metų dukra Kaia Selena gyvenanti Meksikoje.

Jūratė Bitinaitė su mylimuoju Mario Sanchesu Alvila ir pusės metų dukra Kaia Selena gyvena Meksikoje. 
Jūratė Bitinaitė su mylimuoju Mario Sanchesu Alvila ir pusės metų dukra Kaia Selena gyvena Meksikoje. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 30, 2018, 6:34 AM

Prieš dešimt metų J.Bitinaitė buvo puikiai žinoma Lietuvoje – daili blondinė vedė TV laidas ir renginius, jos nuotraukos iš vakarėlių nuolat mirgėdavo spaudoje.

Jūratė tuo metu draugavo su vienu turtingiausių Lietuvos verslininkų 15 metų vyresniu Tadu Karosu.

Apie tokį gyvenimą svajoja ne viena mergina, tačiau J.Bitinaitei praeitis nekelia malonių emocijų.

Dabar ji į Lietuvą užsuka tik per atostogas.

„Kai sutikau savo vyrą, man buvo 37-eri. Aplinkinių spaudimą, kad jau laikas kurti šeimą, patirdavau ir būdama 29-erių, ir sulaukusi 33-ejų.

Tų raginimų buvo ne vienas ir ne trys. Aš visą gyvenimą tvirtai žinojau, kad svarbu ne koks žmogus turėtų ateiti į mano gyvenimą, o kokia aš būsiu su tuo žmogumi, kai jis ateis“, – LNK laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo J.Bitinaitė.

Būdama studentė ji išgarsėjo, galima sakyti, per vieną naktį – kai buvo ieškoma vedėjos juokingų situacijų TV laidai „VRS kamera“. Jūratė jai puikiai tiko.

Vos pasirodžiusi ekrane, mergina atkreipė žurnalistų dėmesį, o pradėjus draugauti su garsiu verslininku T.Karosu to dėmesio dar padaugėjo.

„Tas turtingas verslininkas man pinigų nedavė. Viską užsidirbau pati. Šiandien esu bute Vilniuje, kurį pati užsidirbau, – sakė Jūratė. – Turtingas verslininkas per 10 metų manęs ne tik nevedė, bet ir nieko nenupirko.

Negavau nei kailinių, nei deimantų. Gal nebuvau barakuda, kokia visiems atrodžiau.

Barakudoms nuperka. O aš, matyt, nemokėjau prašyti.“

Jūratė džiaugiasi sprendimu išvykti iš Lietuvos ir karjeros siekti užsienyje. Moteris JAV dirbo bendrovėje, prekiaujančioje kazino įranga ir programomis. Kartais verslo reikalais ji per dieną aplankydavo tris šalis, o namuose praleisdavo vos kelias dienas per mėnesį.

„Karjera man sekėsi, tačiau apie meilę to negalėjau pasakyti“, – prisiminė pašnekovė.

Vartydama senus žurnalus, kuriuose ji – valiūkiška gražuolė seksualiais drabužiais, Jūratė šias nuotraukas lygina su kitu savo atvaizdu. Savo knygos „Pasaulis tavo širdyje“ viršelyje ji – be makiažo.

„Toks buvo sąmoningas sprendimas, nes knygoje viskas – apie žmogaus vidų, o ne išorę. Šiandien į viešumą aš nesiveržiu“, – sakė Jūratė.

J.Bitinaitė jau trejus metus nedirba samdomo darbo. Neseniai ji tapo holistinės gyvensenos konsultante (holistika – tai alternatyviosios medicinos terapija, kuria siekiama atkurti emocijų, jausmų pusiausvyrą ir teigiamai paveikti žmogaus fizinį, socialinį bei dvasinį gyvenimą. – Red.)

Jūratė moko moteris, kaip pažadinti savyje moteriškumą ir jausti laimę. Buvusi TV laidų vedėja neslėpė, kad buvo nelengva palikti gerai mokamą darbą, atsisakyti prabangos, taupyti ir gyventi iš nestabilių ir nedidelių pajamų.

„Anksčiau gyvenau labai gerai, o 2016 metais išėjau į visišką nežinią.

Sąmoningai nusprendžiau baigti savo darbus, – pasakojo moteris. – Gyvenau iš santaupų.“

Daugiau nei prieš metus J.Bitinaitė Indijoje sutiko dvasinio gyvenimo mokytoją Mario, kuris visą gyvenimą keliavo po pasaulį ir iki šiol neturėjo namų.

Paklausta, ar nebaisu buvo susilaukti dukters su neįprastą gyvenimo būdą pasirinkusiu vyru, ji prisipažino: „Aš tikrai jaučiausi labai nesaugi.

Sprendimus, kuriuos žmonės priima prieš planuodami vaikus, mes priėmėme tik tada, kai mūsų mergytė nusprendė ateiti į šį pasaulį.

Kai paaiškėjo, kad tapsiu motina, kilo daug klausimų: kur mes gyvensime, kaip bus ateityje?“

Jūratė šiandien jaučiasi laiminga ir jau ruošiasi sausį Meksikoje vyksiančiai sąmoningumo stovyklai.

Naują kelią pasirinkusi lietuvė sakė, kad po tokių atostogų moterys sugrįžta ne tik įdegusios, bet ir labiau pasitikinčios savimi.

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.