Benas Affleckas ir Jennifer Garner turi lankytis pas psichoterapeutą

Aiškėja vis daugiau detalių apie bendraamžių aktorių Beno Afflecko (46 m.) ir Jennifer Garner skyrybas – jie turėjo prisiimti nemažai įsipareigojimų.

B.Affleckas ir J.Garner įsipareigojo vienas apie kitą nekalbėti blogai savo vaikų akivaizdoje. <br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
B.Affleckas ir J.Garner įsipareigojo vienas apie kitą nekalbėti blogai savo vaikų akivaizdoje. <br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-14 16:26

Spalį oficialiai išsiskyrę „Oskaro“ laureatas B.Affleckas ir Auksinio gaublio laimėtoja J.Garner raštu įsipareigojo vienas apie kitą nekalbėti blogai savo vaikų akivaizdoje. Aktoriai augina tris atžalas: 12-metę Violet, 9-metę Seraphiną ir 6-metį Samuelį.

„Nė viena iš susitariančių pusių neturi teisės viena kitos žeminti ar įžeidinėti girdint vaikams. Buvę sutuoktiniai turi susilaikyti nuo ginčų, riksmų ir nemandagių pareiškimų“, – teigiama skyrybų dokumentuose, kuriuos pasirašė aktoriai.

Teismo nuomone, buvusiems sutuoktiniams gali kilti bėdų bendraujant, todėl jie įpareigoti lankytis pas psichoterapeutą.

2005 metais susituokę aktoriai apie šeimos griūtį pranešė 2015-aisiais – paaiškėjus, kad Benas buvo neištikimas su vaikų aukle. Pora neskubėjo oficialiai įforminti skyrybų.

Trilerio „Argo“ ir dramos „Gerasis Vilas Hantingas“ žvaigždė B.Affleckas tris kartus gydėsi nuo alkoholizmo. Pastarąjį sykį į reabilitacijos kliniką vyras pateko šių metų rugpjūtį. Gydytis jį įkalbėjo J.Garner. Moteris internete išvydo nuotraukas, kuriose B.Affleckas užfiksuotas išeinantis iš prekybos centro su alumi ir viskiu, ir nuskubėjo į jo namus.

Su šia priklausomybe Holivudo aktorius taip pat kovojo 2001-aisiais ir pernai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.