Žlugdantys kaltinimai: „Spice Girls“ narė savo vaikų auklėtojo prašydavo narkotikų

Jeigu teismas patikės dainininkės Mel B namuose dirbusio vyro žodžiais, jai turėtų būti uždrausta artintis prie savo vaikų arčiau kaip per patrankos šūvį.

Mel B su vaikais. <br>Scanpix nuotr.
Mel B su vaikais. <br>Scanpix nuotr.
Mel B su sūnumi. <br>Scanpix nuotr.
Mel B su sūnumi. <br>Scanpix nuotr.
Mel B: „Nesu priklausoma nei nuo alkoholio, nei nuo sekso.“ <br>Scanpix nuotr.
Mel B: „Nesu priklausoma nei nuo alkoholio, nei nuo sekso.“ <br>Scanpix nuotr.
Mel B.<br>Scanpix nuotr.
Mel B.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 18, 2018, 7:52 PM, atnaujinta Nov 18, 2018, 7:59 PM

Prieš pusantrų metų oficialiai išsiskyrę buvusi merginų grupės „Spice Girls“ narė Mel B (tikrasis vardas Melanie Brown, 43 m.) ir jos bendraamžis prodiuseris Stephenas Belafonte teisme tebekovoja dėl septynerių metų dukters Madison globos teisių.

Teismas apklausia jų draugus ir buvusius darbuotojus.

Teisėjus šokiravo buvusio Mel B vaikų (M.Brown turi dar dvi dukras: Angel (11 m.), kurios susilaukė su Holivudo žvaigžde Eddie Murphy (57 m.), ir Phoenix Chi (19 m.) iš trejus metus trukusios pirmos santuokos su šokėju Jimmy Gulzaru) auklėtojo Rusty Updegraffo (59 m.) liudijimas.

„Melanie Brown – alkoholikė, gerianti iki nukritimo, – teisme pareiškė R.Updegraffas. – 10 valandą ryto ji pradeda maukti alų, paskui pereina prie vyno, o dieną baigia degtine ir tekila. Ir visa tai mato vaikai.“

15 metų Mel B pažįstantis R.Updegraffas teisme tvirtino, kad ji vartoja ne tik alkoholį.

„Kai vasarį pradėjau dirbti vaikų auklėtoju, Mel B manęs nuolat teiraudavosi, ar galėčiau parūpinti kokaino, bet su tuo nenoriu turėti nieko bendro“, – dievagojosi R.Updegraffas.

Mel B – vis dar ryški žvaigždė. Pavyzdžiui, ji yra populiaraus šou „Amerikos talentai“ (America’s Got Talent) komisijos narė. Šou žiūrovai nėra pastebėję, kad buvusi dainininkė pasirodytų apsvaigusi.

„Ji geria tik būdama laisva, – sakė buvęs scenos deivės vaikų auklėtojas. – Baigusi darbus ji nejaučia jokių suvaržymų.

Mel B į namus parsiveda visiškai nepažįstamų vyrų ir šie rytais ją grabinėja vaikų akivaizdoje. Mel B tai atrodo normalu.“

Vyro teigimu, M.Brown dukros priverstos pačios pasirūpinti savimi ir labai kremtasi dėl motinos nuotaikų svyravimų. R.Updegraffas žvaigždės namuose dirbo pusę metų, kol galiausiai nutarė išeiti.

Mel B ir anksčiau yra sulaukusi panašių auklių kaltinimų. Ir ką ji sakydavo?

„Nesu priklausoma nei nuo alkoholio, nei nuo sekso“, – per vieną JAV televizijos kanalų gynėsi atlikėja.

Atrodo, teisėjai linkę tikėti R.Updegraffu. Po vyro parodymų teismas nusprendė, kad Mel B privalo kas tris mėnesius tikrintis dėl alkoholio ir narkotikų vartojimo.

Tiesa, neseniai Mel B šokiravo gerbėjus prisipažindama, kad būdama „X Faktoriaus“ teisėja per dieną sunaudodavo šešias dozes kokaino.

Apie tai ji prabilo savo biografinėje knygoje „Labai atvirai“ („Brutally Honest“), kuria pradėjo spausdinti „The Sun“ laikraštis.

Buvusi „Spice Girl“ narė taip pat prisipažino, kad 2014-aisiais norėjo užbaigti gyvenimą išgerdama 200 skausmą malšinančių tablečių.

„Aš buvau apgailėtina. Praradusi kontrolę. Per dieną sunaudodavau 5-6 kokaino dozes prieš ir po filmavimų. Taip malšinau skausmą, norėjau pamiršti viską, išskyrus „X Faktorių. Pamenu, kartą buvau tokia apatiška, kad dvi savaites prieš pat filmavimą uostydavau kokainą, kad galėčiau pradėti šou“, – atviravo itin skausmingas skyrybas su vyru Stephenu Belafonte išgyvenusi dainininkė.

Moteris vyrą yra apkaltinusi smurtu ir išdavyste su vaikų aukle.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?