Monika Šalčiūtė apsipylė ašaromis: „Tėvas nori sugriauti mano gyvenimą“

Monika Šalčiūtė ilgą laiką buvo vadinama interneto sensacija. Jos populiarumas internete augo milžinišku greičiu. Dabar ją kiekvieną dieną seka šimtai tūkstančių žmonių, viešumoje ji visuomet pasitempusi, ryški, su tobulu makiažu ir nuolat besišypsanti.

 Monika Šalčiūtė.
 Monika Šalčiūtė.
 Monika Šalčiūtė.
 Monika Šalčiūtė.
 Monika Šalčiūtė.
 Monika Šalčiūtė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 27, 2018, 2:35 PM, atnaujinta Nov 28, 2018, 12:40 PM

Tačiau M. Šalčiūtės kelias iki populiarumo sukrečia. Smurtas, mamos netektis ir nepriteklius merginą lydėjo nuo penkiolikos, o nuo alkoholio priklausomas tėvas persekioja dar ir šiandien.

„Aš nuo penkiolikos tapau šeimos galva. Turėjau viską spręsti, pati save išlaikyti. Kai visi aplink mėgavosi jaunyste, paauglišku gyvenimu, linksminosi ir nerūpestingai laiką leido su draugais, aš ieškojau iš kur gauti pinigų pratyboms. Aš paaukočiau viską – populiarumą, žinomumą, jei tik kas nors grąžintų laiką atgal ir suteiktų galimybę būti laimingai“, – laidoje „Ant bangos“ ašarų nesulaikė Monika Šalčiūtė.

M. Šalčiūtė vengia viešai kalbėti apie savo tėtį, nuo kurio ne kartą su visa šeima yra bėgusi ir slapsčiusis:

„Jis alkoholikas, jei matėte benamius alkoholikus gatvėje – jis niekuo nesiskiria nuo jų. Jis labai stipriai mušdavo mano mamą. Aš į mokyklą irgi ne kartą esu ėjusi su mėlynėmis, kurias slėpiau ir tylėjau. Mūsų šeima atrodė ideali. Bet niekas nežinojo, kad mes nuolat bėgam nuo alkoholiko tėvo. Mes nuomodavomės vis naują butelį, jis ateidavo, prisiplakdavo ir vėl sumušdavo. Jis sugadino mano mamos gyvenimą, dabar nori sugriauti mano“, – skaudžiais išgyvenimais dalijosi M. Šalčiūtė.

Tėvas merginą persekioja ir šiandien, stengiasi vis išradingesniais būdais jai pakenti. M. Šalčiūtė viešai prabils apie skaudžiausias savo gyvenimo dramas, kurios pribloškia. Nepagražintas ir itin jautrus pokalbis su Monika Šalčiūte jau trečiadienį 21 val. laidoje „Ant bangos“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

„Ant bangos“ – trečiadienį ir ketvirtadienį, 21.00 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.