Juozo Statkevičiaus šou žengsiančios Ditės Antanaitytės karjeroje – ir ašaros

„Būdavo tokių dienų, kai, grįžusi namo, mintyse džiaugdavausi ir įspūdžiais, ir finansiškai naudinga diena, bet kūnas verkdavo. Nuo streso prapliupdavau ašaromis. Būtinai nerdavau į vandenį, nes vanduo iš tiesų labai įžemina, nuima stresą, įtampą. Pasinerdavau į save ir leisdavau sau paverkti“, – jau šį trečiadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo vienas garsiausių Lietuvos modelių Ditė Antanaitytė.

Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-11-28 15:43

Ditė kone kasmet pasirodo Juozo Statkevičiaus rengiamuose šou. Dizaineris ne kartą viešai prisipažino, kad ji – ne tik viena jo mūzų. „Ji it vaikas man“, – šypsojosi Juozas.

Būtent Juozo pasirodymai tapo vienais pirmųjų Ditei dar tuomet, kai ji, būdama vos 14-os, pradėjo modelio karjerą. Ditė papasakojo, koks darbas laukia tų, kurios svajoja tapti merginomis ant podiumo ar populiarių žurnalų viršelių.

„Tai labai sunkus darbas. Vau! Tiek daug skrydžių iškentėti, kartais po kelis darbus per dieną... Atsikeli 4 ryto, pamiegi makiažo kėdėje, kol tave dažo. Fiziškai taip pat reikia daug iškentėti... Ant veido visko prikrauna, plaukus peša... O kur dar temperatūrų skirtumai, juk vasarinių kolekcijų fotosesijos vyksta žiemą, o žieminių – vasarą“, – pasakojo Ditė.

Modeliui pritarė ir dizaineris Juozas Statkevičius. Pasak jo, lengvų pinigų šiame darbe nebūna, norint gerai uždirbti reikia, kaip sako Juozas, daug žolės apš..., be to, mados pasaulyje konkurencija – milžiniška.

„Žinote, yra toks narcizo kompleksas: žiūri į save veidrodyje, matai gražiausią pasaulyje, galvoji, užkariausiu pasaulį. Bet staiga pamatai ne puokštę narcizų, o kalnus. O už tų kalnų – pievas narcizų. Pievas norinčių prasimušti. Viskas atrodo taip paprasta tik aplinkiniams...“ – teigė J.Statkevičius. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.