Gabija Lokytė virto Juste Arlauskaite-Jazzu: „Ji atrodo labai ikoniškai“

„Tikiuosi, kad Deivydas manęs neišmes iš projekto, o Katažina ir toliau sveikinsis, pamačiusi filmavimuose“, – juokiasi Ingrida Kazlauskaitė, šį šeštadienio vakarą „Muzikinėje kaukėje“ virtusi Katažina Zvonkuviene.

 Laidos filmavimo akimirka.<br> D.Beržinio nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> D.Beržinio nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> D.Beržinio nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> D.Beržinio nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> D.Beržinio nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> D.Beržinio nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> D.Beržinio nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> D.Beržinio nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 1, 2018, 4:21 PM

Deivydas Zvonkus – ilgametis šeštadienio projekto Lietuvoje muzikos prodiuseris, todėl I. Kazlauskaitė jaučia milžinišką atsakomybę, prieš šio vakaro pasirodymą. Atlikėja taip pat nežino, kad pasirodymą salėje gyvai stebi pati Katažina.

Šeštadienio „Muzikinėje kaukėje“ – įspūdingi įsikūnijimai į garsiausius Lietuvos ir pasaulio atlikėjus.

Laidos gerbėjai išgirs žinomiausius kūrinius, kuriuos atliks projekto dalyviai, besistengiantys kuo tobuliau atkartoti populiarius dainininkus, jų balsus ir pasirodymus. Ingrida Kazlauskaitė virs Katažina Zvonkuviene ir atliks hitu tapusį kūrinį „Nemoku meluot“.

„Tai pirmas mano pasirodymas, kai taip bijau. Net balsas lūžo ir negalėjau dainuoti per repeticijas“, – sakė Ingrida, prieš pasirodymą kalbinama laidos vedėjo Algio Ramanausko.

Tiesa, dainininkė nė nenumanė, kad į „Muzikinės kaukės“ filmavimą atvyks ir pati Katažina.

„Jei būčiau žinojusi, kad Katažina stebės mano pasirodymą, čia turbūt būtų balutė. „Po prakaitu“, iš tikrųjų“, – atvirai laidoje sakė Kazlauskų dukra.

Įkūnijama atlikėja pagyė Ingridą ir pripažino, kad jai kliuvo išties ne lengva užduotis.

„Daryti tokius dalykus, įkūnyti mane... Čia turbūt tolygu šuoliui su parašiutu“, – juokėsi Katažina Zvonkuvienė, iš itin arti stebėjusi Ingridos bandymą atkartoti ją pačią.

„Ingrida, iš jūsų aš tiek nesitikėjau. Katažinos švokštesį padaryti yra nelegva ir jums tai pavyko. Tikrai ne kiekviena mergina būtų padariusi Katažinos tembrą, su tuo jus ir sveikinu“, – nuomonę išsakė komisijos narė Inga Valinskienė.

„Muzikinėje kaukėje“ be šio virsmo žiūrovai išvydo ir dar daugiau įsikūnijimų į pamiltus Lietuvos atlikėjus. Gabija Lokytė virto Juste Arlauskaite-Jazzu.

„Man patinka jos stilius, nes dabar ji atrodo labai ikoniškai – taip, kaip turi atrodyti tikras atlikėjas“, – sakė ji.

Tai dar ne viskas – projekte dalyvaujanti Kristina Radžiukynaitė virs visai neseniai išgarsėjusia jaunimo pop dievaite Beatrich ir atliko milijonus perklausų „Youtube“ platformoje surinkusį kūrinį „Superstar“.

„Ji yra labai sportiškas žmogus. Kaip suprantu, ji sportuoja kiekvieną dieną, jos pasirodymai yra sportiški. Tai yra visiška mano priešingybė“, – prieš pasirodymą baiminosi Kristina.

Trijų žavių moterų virsmai į Lietuvos muzikinės scenos žvaigždes laidoje „Muzikinė kaukė“ – jau šį šeštadienio vakarą, 19:30 val. per BTV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.