Donatas Montvydas susijaudino dėl „Lietuvos balso“ favorite laikytos Grėtės

Jau šį vakarą Vilniaus pramogų arenoje ir tiesiogiai per LNK transliuojamas „Lietuvos balso“ ketvirtfinalis. Kiekvieno mokytojo komandoje – po du finalistus, o po šio vakaro iš aštuonių dalyvių projektą paliks net du. Kas jie bus, pirmą kartą spręs tik žiūrovai.

 D.Montvydas.
 D.Montvydas.
 Grėtė.
 Grėtė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-12-16 20:01

Pirmosiose finalinėse kovose nusiųsti vieną savo komandos dalyvį į kitą etapą turėjo teisę ir jų mokytojai. Donatas Montvydas du savaitgalius iš eilės į kitą etapą nusiuntė Grėtę Eitmantytę – merginą, kuriai dar nuo aklųjų perklausų pranašavo pergalę. Tačiau prasidėjus žiūrovų balsavimui, Donatas Montvydas suprato, kad nors technika ir vokalo galimybės pas merginą stulbinančios, žiūrovų palaikymo ji pakankamai nesulaukia.

„Donato pasirinkimas nustebino, ypač praėjusį sekmadienį, kuomet teko rinktis tarp manęs ir Kristijono. Jis buvo praeitos laidos favoritas ir nuo pat pirmųjų dienų Donatas jį labai saugojo ir dėjo daug darbo bei vilčių į jį. Tikrai tuo metu maniau, kad mano kelionė „Lietuvos balse“ jau baigėsi, tuo labiau, kad vieną kartą Donatas mane jau išgelbėjo, atrodė, kad antrą kart toks stebuklas nepasikartos. Manau, Donatas labai tiki manimi ir jo sprendimas buvo teisingas, jis puikiai žino, kiek daug dar galiu parodyti“,- įsitikinusi Grėtė.

Dėl šios dalyvės išgyvena ir jos mokytojas. Jis užtikrintas – merginos talentas didžiulis ir ją prarasti projekte būtų labai neteisinga.

„Grėtė dabar turi atversti dar vieną naują puslapį, tiek sau, tiek žmonėms. Vokaliai aš jai net nebeturiu ką pasakyti. Ir labai gaila, nes ji yra labai talentinga ir nesinori, kad žmonės ją taip greitai nurašytų. Jaučiu, kaip pas ją viskas kaupiasi, o aš kaip tik noriu ją užtaisyti. Grėtė šį sekmadienį bus kaip atominis ginklas. Aš jai ir sakiau, jog ji turi parodyti kažką tokio, ką žmonės dar ilgai atsimins pasibaigus projektui. Taip ir bus“,- intriguoja Donatas Montvydas.

„Parodžiau jau tiek daug savo pusių, tiek jautrumą, tiek dramatiškumą, dideles natas ir begalinį kovojimą. O dabar bandysiu žiūrovų širdis pasiekti tiesiog paprastumu ir nuoširdumu. Gavau lietuvišką dainą, kurioje viskas pasakyta žodžiais, kadangi pati tuos žodžius puikiai suprantu ir galiu sau pritaikyti, tai manau nebus sunku tą dainos žinutę perduoti ir žiūrovams. Kiekvienoje laidoje norėjau parodyti visą savo vokalą ir skyriau didžiausią dėmesį tik dainavimui, tai ir buvo mano didžiausia klaida. Projekte jokiais būdais neužtenka tik stipraus balso. Turi paliesti klausytoją, papasakoti dainos istoriją“,- įsitikinusi dalyvė, kuri šiandieną kovos iš visų jėgų, kad susigrąžintų žiūrovų meilę ir palaikymą.

Ar pavyks Grėtei išlikti projekte ir kovoti iki galo priklausys tik nuo žiūrovų sprendimo. Dramatiška aštuonių finalistų kova – tiesiogiai iš Vilniaus „Pramogų arenos“ per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.