„Lietuvos balso“ favoritė Gerda Šukytė atskleidė dar vieną savo pusę

Šv. Kūčių išvakarėse – muzikinio projekto „Lietuvos balso“ pusfinalis, kuriame šeši dalyviai susikovė dėl galimybės pateikti į didįjį finalą, kuris įvyks jau kitą sekmadienį Palangoje. Po šiandienos, kelialapį išsikovos tik keturi, o dalyvių likimas priklausys tik nuo žiūrovų balsų.

Gerda Šukytė.<br>LNK nuotr.
Gerda Šukytė.<br>LNK nuotr.
Gerda Šukytė.<br>LNK nuotr.
Gerda Šukytė.<br>LNK nuotr.
Gerda Šukytė.<br>LNK nuotr.
Gerda Šukytė.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-12-23 19:32, atnaujinta 2018-12-23 19:37

Vienintelė Ingos Jankauskaitės komandos dalyvė Gerda Šukytė – viena iš projekto favoričių. Didžiulio žiūrovų palaikymo susilaukusi penkiolikametė mergina projekte vadinama viena unikaliausių.

Uždaro būdo Gerda projekto metu apie save atskleidžia vis įdomesnių detalių – ji kuria eiles apie mirtį, nes tai dalyvei graži tema, nemėgsta dėmesio, nerodo savo emocijų, jos naminiai gyvūnai gyvatės, o šiandieną ji nustebina ir dar kartą, išduodama dar vieną veiklą, kuria užsiima.

„Mano brolis lankė Šaulių būrelį. Mane sudomino – man patiko, kaip jis vaikščiodavo su uniforma, per šventes nešiodavo vėliavą. Nešti savo šalies vėliavą – jau yra garbinga“, – apie priklausymą Lietuvos Šaulių Sąjungai pasakojo dalyvė.

„Manau, kad kiekvienas žmogus su laiku turėtų suprasti, kad jis priklauso savo tėvynei ir turi jai kažką atiduoti, ją gerbti ir saugoti“, – užtikrinta meilę savo tėvynei puoselėjanti Gerda.

Dalyvė šypsosi – jos hobiai ir veiklos stebina žmones, tad ji tikra, kad apie šią jos pusę tikrai įtarė ne daugelis. Vienas geriausiai jai pavykstančių ir mėgiamiausių veiklų – šaudymas.

„Turi labai daug galvoti šaudant. Susikaupimas, kvėpavimas, pirštų padėtis – esminiai dalykai. Prieš šaunant iš vis reikia nekvepuoti, iškvėpti, o tuomet kol dar nepradedi drebėti nuo oro trūkumo spėti iššauti“, – šaudymo subtilybes pasakojo Gerda.

Būdama jaunąja šaule, dalyvė patikina išmokusi drausmės ir atsakomybės, tad būtent tai ir padeda jai susitvarkyti su jauduliu didžiojoje scenoje.

„Išėjus į sceną pareina ramybės jausmas. Tuo pačiu ir atsakomybė, nes mane palaiko daug žmonių, negaliu paimti juos ir nuvilti“,- sakė Gerda, kuri šiam vakarui paruošė du ypatingus pasirodymus.

Savo emocijų scenoje niekada nerodanti mergina, šiandieną žada nustebinti visus žiūrovus, ištaškyti sceną, pamiršti visus kompleksus ir net likti be viršutinių rūbų...

Įspūdingas „Lietuvos balso“ pusfinalis – jau 19:30 tiesiogiai per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.