Į dar vieną verslą neriančios Natalijos Bunkės nebeliks televizijos laidoje

„Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Ant bangos“ vedėja Natalija Bunkė (35 m.) sako, kad 2018-ieji jai buvo dosnūs, o artėjanti pertrauka televizinėje karjeroje leis daugiau laiko skirti kitai veiklai.

T.Bauro nuotr.  
T.Bauro nuotr.  
Edvardą Žičkų ir Nataliją Bunkę „TV antenos“ skaitytojai išrinko 2018-ųjų simpatingiausiais laidų vedėjais.  <br>T.Bauro nuotr.  
Edvardą Žičkų ir Nataliją Bunkę „TV antenos“ skaitytojai išrinko 2018-ųjų simpatingiausiais laidų vedėjais.  <br>T.Bauro nuotr.  
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 30, 2018, 11:05 AM, atnaujinta Dec 30, 2018, 1:58 PM

– „TV antenos“ skaitytojai jus ir „Gyvenimo“ (LRT) vedėją Edvardą Žičkų išrinko metų simpatingiausiais TV laidų vedėjais. Kaip reagavote į šią žinią?

– Man tai buvo mažų mažiausiai netikėta. (Juokiasi.) Visada smagu laimėti kokius nors rinkimus. Džiaugiuosi, kad ir Edvardas išrinktas. Jis man – tikrai vienas geriausių laidų vedėjų Lietuvoje.

Manau, labai apsidžiaugs mama. Ji apie mane visas naujienas sužino iš žiniasklaidos. (Juokiasi.)

– Vyrų kategorijoje laimėjęs E.Žičkus – geras jūsų bičiulis?

– Jo prodiusuota laida buvo pirmas rimtesnis mano darbas televizijoje. Prieš tai filmavausi TV laidoje „Vasara su „Ambrozija“, bet jo kurtuose „L.T. paparacuose“ (2008-ųjų rudenį pasirodžiusi TV3 laida) mano vaidmuo buvo svaresnis.

Mes su juo gana artimai draugavome, eidavome kartu vakarieniauti, apie daug ką pasišnekėdavome. Ir iki šiol vienas kitą sutikę į kitą gatvės pusę nepereiname.

Pamenu jį dar nuo tų laikų, kai dirbo LNK laidos „Nuo... Iki...“ kūrybinėje grupėje. Man jis visada atrodė vedėjas, iš kurio galima pasimokyti dikcijos, kalbėjimo manieros, loginio dėliojimo.

– Kokie jums buvo 2018-ieji?

– Dosnūs visomis prasmėmis. Viskas sekėsi. Dvejus su puse metų vedžiau laidas „Lietuvos ryto“ televizijoje – tai penki televiziniai sezonai, tikrai daug. Pastaruoju metu vedžiau laidą „Ant bangos“, kuri po Naujųjų jau tęsis be manęs.

Smagu, kad manimi pasitikėjo, leido ir vienai tiesiogines transliacijas vesti. Gavau daug gerų pamokų.

Televizijoje darau pertrauką. Jei bus įdomių pasiūlymų, svarstysiu, bet televizija nėra mano pagrindinė veikla ar tikslas. Pirmiausia – dainavimas ir verslas. Kuo toliau, tuo daugiau laiko atima verslas, bet ir didesnį pelną gaunu. Kuriu interjero puošmenas iš dirbtinių gėlių, taip pat vis smarkiau neriu į kosmetikos verslą.

Muzikinė karjera taip pat puikiai klostėsi: ir vienai dainuoti, ir su grupėmis YVA, „Pop Ladies“. Nebuvo jokių didelių bangų ar nuopuolių. Idėjų turime, koncertų užsakovų taip pat netrūksta, o pavasarį gal kai ką naujo apie mus išgirsite.

Kiti metai yra Kiaulės, pagal Zodiaką aš – Kiaulė, todėl nė neabejoju, kad bus dar geriau.

– Jau ne vienus metus nuolat turite daug veiklos. O kuri pati svarbiausia?

– Ko imuosi, tas sekasi, bet svarbiausia, žinoma, kad esu mama. O šiaip – tiesiog veikli moteris, kuri nemoka ir nemėgsta ramiai sėdėti vietoje. Žinomiausia profesinė veikla – dainų atlikėjos.

– Nuo pat debiuto televizijoje vedėte tik pramogines laidas.

– Tik tokioms aš ir tinku. Laidoje „Ant bangos“ kartais didžioji dalis temų būdavo politinės. O aš – visiškai apolitiška. Nieko nesuprantu, nenoriu suprasti ir gilintis. O jei kalbame apie poptemas – ten aš kaip žuvis vandeny, viską žinau ir suprantu.

Jei kalbame apie darbą televizijoje, jis galėtų būti susijęs tik su pramogomis, šou.

– Lietuvos pramogų pasaulį pažįstate kaip penkis pirštus. Būna dienų, kai jis jums visiškai atsibosta?

– Aš į jį žiūriu labai sveikai. Nesu jame ištisą parą, tad neatsibosta. Be to, viskas mano karjeroje vyksta etapais. Pavyzdžiui, gruodį tiek koncertų, kad net ištverti nelengva, o paskui viskas aprims. Pavasaris ir ruduo – gana ramūs, tad galiu užsiimti kita veikla. Ir tada scenos pasiilgstu. O vasarą vėl gausu koncertų.

– Kada pastarąjį sykį turėjote darbą „nuo devynių iki penkių“?

– Niekada tokio neturėjau. Bet darbų aš turiu tiek, kad nuo devynių iki penkių nesusitvarkyčiau.

Būna, kad dirbu iki nakties. Neskaičiuoju savo laiko, gal dėl to man ir sekasi.

– Ko paprašėte Kalėdų Senelio?

– Kad galvoje niekas nesugestų, varžtelis neatsisuktų. Palinkėjau sau ramybės. Kai galvoje viskas gerai, ir gyvenime einasi puikiai. Nes nedarai kvailų klaidų.

– Kur sutiksite Naujuosius?

– Kažkur tarp Kryžkalnio ir Tauragės. Per vakarą – du koncertai: Kaune ir Tauragėje. Tikiuosi, kad oras bus geras, nes teks šiek tiek paskubėti. (Juokiasi.) Aš tokiais atvejais stengiuosi nevairuoti. Turime policijos pareigūną, kuris labai gerai vairuoja.

– Ar po Naujųjų bus laiko pailsėti?

– Būtų smagu, bet nuo sausio 4-osios vėl prasideda intensyvūs koncertai, po tris per savaitę. Įdomu tai, kad dainininkams sausis jau kelerius metus toks pat užimtas, kaip gruodis. Kodėl? Nes sausį atlikėjų honorarai – mažesni nei gruodį, todėl daug įmonių savo šventinius vakarėlius rengia po Naujųjų. Pailsėsiu pavasarį – vėl savo pamėgtoje Turkijoje, jau ir viešbutį esu užsakiusi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.