Prieš Kalėdų Senelį įkūnijusį Egidijų Stanciką kaimynas užsimojo kirviu

Kauno nacionalinio dramos teatro vadovas ir aktorius Egidijus Stancikas (51 m.) dažnai įkūnija Kalėdų Senelį, bet šis darbas jam teikia ne tik džiugių akimirkų.

Maloniausias komplimentas, kurį yra išgirdęs E.Stancikas: „Šis Kalėdų Senelis tikrai buvo tikras.“ <br>G.Bitvinsko nuotr.
Maloniausias komplimentas, kurį yra išgirdęs E.Stancikas: „Šis Kalėdų Senelis tikrai buvo tikras.“ <br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 1, 2019, 12:13 PM

1. Maloniausias komplimentas, kurį yra išgirdęs: „Šis Kalėdų Senelis tikrai buvo tikras.“

2. Pirmąkart šio personažo drabužiais apsivilko būdamas 7-erių. „Su seserimis visą dieną laukėme Kalėdų Senelio, bet jo ir vėl nepamatėme, tik po egle radome dovanų.

Tada persirengiau ir ėmiau dalyti sesėms saldainius, o jos man deklamavo eiles“, – juokdamasis prisiminė aktorius.

3. Gimtuosiuose Sartininkuose (Tauragės r.) Kalėdų Senelį vaidina ne vieną dešimtmetį.

Pirmą Kalėdų dieną iškart po mišių apsilanko net trijose gimtųjų vietų bažnyčiose.

4. Kartą jaunystėje užsimetęs išverstus avikailius tamsoje nuėjo į kaimyno kiemą ir sušuko: „Ohoho! Ar laukiate Kalėdų Senelio?“

Malkas tuo metu kapojęs kaimynas iš baimės prieš svečią užsimojo kirviu. Skubiai atšokęs Egidijus prisipažino, kas esąs.

5. Kalėdų Senelio kostiumą vilkinčiam E.Stancikui lankomų vaikų tėvai ne kartą yra pasiūlę taurelę. Jis visada griežtai atsisako.

6. E.Stanciko tėvų namuose Kalėdų Senelis dovanas palikdavo Kūčių vakarą. Šeimos nariai traukdavo burtus – kam kokia dovana atiteks. „Tai buvo itin gražus bendrystės metas“, – sakė aktorius.

7. Naujųjų metų išvakarėse teatro žiūrovams palinkėjęs laimingų metų, E.Stancikas visuomet skuba į namus. „O šiemet vidurnaktį ketinu būti prie Kauno eglės Rotušės aikštėje“, – pasakojo Egidijus.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.