Gydytojas – apie antibiotikus, kurių galime užsiauginti ant palangės

„Didžiausias kaltininkas yra bučinys. Nenorim bučiuotis su žmogumi, valgančiu česnaką“, – apie tai, kodėl žiemomis žmonės serga, pareiškė Nacionalinio vėžio instituto fitoterapeutas Juozas Ruolia. 

J.Ruolia pataria natūralius produktus vartoti atsargiai. 
J.Ruolia pataria natūralius produktus vartoti atsargiai. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-10 15:40, atnaujinta 2019-01-10 15:58

Anot jo, vos tik susirgę, lietuviai griebiasi vaistų, tačiau visiškai pamiršta natūralius antibiotikus, kuriuos galime užsiauginti ne tik sode, bet ir ant palangės. 

„Tingime ant palangės 10 svogūnėlių, petražoles pasisodinti – oi, vaizdui mūsų labai blogai. Ne vaizdą tvarkykis, o sveikatą žiūrėk savo“, – „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“ rėžė fitoterapeutas.

J.Ruolia dalino vertingus patarimus, kaip žiemą nesusirgti ir pagerinti imuninę sistemą – visai nebūtina pirkti maisto papildų ar vitaminų. 

Tačiau fitoterapeutas dar kartą įspėjo neužsiimti saviveikla ir natūralius produktus vartoti atsargiai, o kai kuriuos ir paruoštu specialiu būdu.

„Mes ne karvės, mes neturime fermento, kuris skaldo augalinę ląstelieną“, – sakė J.Ruolia.

Taip pat fitoterapeutas pamokė ir tuos, kurie nuolat nuo stalo pakyla persivalgę, o vėliau skuba laikytis įvairiausių dietų. 

„Toms poniutėms, kurios įsitaisė draugus, ar vyrams susimaišė protas ir reikalauja, kad žmona būtų kiparisas, pasiūlykite“, – specialų mišinį nuo persivalgymo pasiūlė J.Ruolia.

Kitoks pokalbis“. Penktadienį 16.30 ir 20.30 val. per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.