Vitalijus Cololo ryžosi šuoliui su parašiutu. Ar svoris nebus kliūtis?

„Tai, kad esi vyras, turi įrodyti veiksmais, o ne plepalais ar užsiauginta barzda“, – kalbėjo humoristas Vitalijus Cololo (44 m.), drastiškai pakeitęs išvaizdą.

V.Cololo atsikratė 22 kg. 
V.Cololo atsikratė 22 kg. 
V.Cololo atsikratė 22 kg. 
V.Cololo atsikratė 22 kg. 
V.Cololo: „Aš ir anksčiau, ir dabar lengvai užlipu į ketvirtą aukštą. Nebuvau neįgalus.“
V.Cololo: „Aš ir anksčiau, ir dabar lengvai užlipu į ketvirtą aukštą. Nebuvau neįgalus.“
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-01-24 14:03

Jokio cukraus, druskos ir alkoholio, tačiau iš valgiaraščio nedingo įvairūs mėsos patiekalai, vaisiai, daržovės, kruopos.

Maitindamasis pagal dietologės sudarytą mitybos planą laidų vedėjas nebadmiriavo.

179 cm ūgio vyras per tris mėnesius atsikratė 22 kg ir dabar sveria 106 kg.

„Viskas prasidėjo po Grybų šventės, spalio 1 dieną. Per šventę su draugu sočiai pavalgėme svieste keptų baravykų, išgėrėme dzūkiškos naminukės, o paskui ryžausi iššūkiui.

Aš mėgstu viską daryti priešingai nei kiti. Daugelis liekni ir gražūs nori būti vasarą, o aš norėjau būti gražus žiemą“, – juokėsi humoristas.

Vyras teigė, kad jau per pirmą dietos savaitę pavyko numesti penkis kilogramus. Jis ne tik pats ruošė visus patiekalus, bet ir atsisakė pirktinio faršo, dešrelių. Dažniausiai Vitalijus valgo kalakutieną ir jautieną, kepa kepsnius.

Pusryčiams Vitalijus valgo iš dviejų kiaušinių keptą omletą su slyviniais pomidorais, paprikomis ir špinatais arba išsiverda košės su pienu, o vietoj cukraus įtarkuoja morką.

Jei nori sotesnių pusryčių, į košę įdeda du šaukštus liesos varškės.

V.Cololo atrado ir ypač gardų desertą: varškę sumaišo su jogurtu, įberia granatų sėklų, o šią masę susuka į viso grūdo tortilijos paplotį.

Beveik šeštadalio svorio atsikračiusiam humoristui prireikė naujų drabužių, tačiau ir senieji liko kaboti spintoje.

„Nežinau, kaip bus ateityje, – šyptelėjo V.Cololo. – Aš labai mėgstu kokybiškus, brangius drabužius, todėl nesiruošiu jų dalyti bet kam. Nebent artėjant progai kam nors iš stambių draugų paskolinsiu smokingą.

Įsigijau naujų drabužių, bet juos dažniausiai perku užsienyje. Nesu toks turtingas, kad pirkčiau Lietuvoje. Nuskristi į kitą šalį, apsipirkti, pernakvoti ir parskristi yra pigiau nei apsipirkti čia.

Netrukus vėl vyksiu pasidairyti madingų ir kokybiškų apdarų.“

V.Cololo džiaugiasi, kad pavyko ne tik numesti svorio, bet ir sureguliuoti kraujospūdį. Tiesa, ypatingų sveikatos pokyčių teigia nepajutęs.

„Aš ir anksčiau, ir dabar lengvai užlipu į ketvirtą aukštą. Nebuvau neįgalus. Gerai jaučiausi, sportavau, ruošdavau skanų maistą, bet tiesiog priėmiau iššūkį – nieko daugiau.

Galbūt organizmas už tai kada nors atsidėkos“, – pasakojo vyras.

Laikydamasis dietos humoristas nepamiršo ir sporto. „Reikia ne tik reguliuoti mitybą, bet ir judėti. Jei oras blogas, einu į sporto salę, jeigu geresnis, daug vaikštau pėsčiomis, – pasakojo V.Cololo. – Pavasarį pirmą kartą gyvenime šoksiu su parašiutu.

Ten yra svorio apribojimų, tačiau tiek sverdamas jau galėsiu šokti su instruktoriumi.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.