Grupė „Patruliai“: „Per 15 metų pirmą kartą sulaukėm tokio klausimo“

Grupės „Patruliai“ nariai Algis Radzevičius ir Juozas Butnorius jau pradėjo savo muzikinį turą per Lietuvą. Kolegos ir geri bičiuliai noriai dalinasi scenine patirtimi, koncertų užkulisiais ir geriausiomis emocijomis.

Grupė Patruliai. <br>Stop kadras. 
Grupė Patruliai. <br>Stop kadras. 
Grupė Patruliai. <br>Stop kadras. 
Grupė Patruliai. <br>Stop kadras. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 26, 2019, 10:15 AM, atnaujinta Feb 26, 2019, 10:16 AM

Televizijos laidoje „Ant bangos“ apsilankę ir išgirdę pirmąjį laidos vedėjo Kristupo Krivicko klausimą, dainininkai sutriko ir prisipažino, kad apie tai garsiai kažkas paklausė pirmą kartą per jų gyvavimą scenoje.

„Per penkiolika metų mūsų pirmą kartą kažkas to paklausė. Daugeliui tikriausiai šitas klausimas labai rūpėjo, bet niekas nedrįso jo užduoti. Bent jau garsiai. Tačiau aš esu visiškai jam pasiruošęs ir galiu išsamiai atsakyti“, – išgirdęs laidos vedėjo klausimą, patikino A.Radzevičius.

K.Krivickas ėmė diskutuoti apie dvi Lietuvas. Elitą ir taip vadinamas Lietuvos „apačias“. Pasirodo, atskirtis egzistuoja ne tik socialiniuose sluoksniuose, bet ir muzikiniame pasaulyje.

„Ar jūs jaučiate, kad šou pasaulis yra padalintas į dvi stovyklas? Viena, kuri koncertuoja didžiausiose šalies arenose, lankosi muzikiniuose apdovanojimuose, yra nominuojami įvairiausioms nominacijoms ir tie, kurie renka didžiules klausytojų minias, tačiau mažuose miesteliuose, kaimuose?“, – laidos svečių paklausė K.Krivickas.

Grupės „Patruliai“ lyderis A.Radzevičius pritarė laidos vedėjui ir tuoj pat prisijungė į diskusiją: „Be abejonės tai jaučiame. Dažnas pajuokauja, kad mūsų koncertai prasideda nuo Grigiškių ir tęsiasi visais aplinkkeliais tolyn. Tik, gink Dieve, nelįskite į centrą. Tokia atskirtis tarp atlikėjų egzistuoja. Tačiau galbūt tai gerai. Nes muzika turi liesti kiekvieną. Ne tik viršūnes ar apačias. Ji turi būti visų.“

Aktualiausių naujienų dešimtukas, konfliktai, aršios diskusijos ir netikėti klausimai – laidoje „Ant bangos“ – jau šį trečiadienį 21:00 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?