Prisipažinęs, kad yra gėjus, fotografas pabėgo iš namų

LNK laidoje „Yra, kaip yra“ politikai ir įvairių organizacijų atstovai diskutavo apie lietuvių toleranciją seksualinėms mažumoms. Čia dalyvavęs fotografas Nojus Jankevičius pasakojo, kad esantis homoseksualus suprato būdamas dar vaikas.

Nojus.<br>Stop kadras. 
Nojus.<br>Stop kadras. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2019, 4:01 PM, atnaujinta Mar 7, 2019, 4:04 PM

Nojus kalbėjo, kad pradžioje buvo labai baisu suprasti, kad jam patinka ne merginos, bet vaikinai, ir apie tai niekam nesakė. Kai Nojui sukako 16 metų, daugelis aplinkinių pradėjo kalbėti, kad jis gėjus, ir jo mamai ėmė rašinėti, jog jos sūnus „kažkoks keistas“.

Prisipažinęs, kad yra homoseksualus, vaikinas net trims dienoms pabėgo iš namų, nes mama nesuprato, kaip jos sūnus gali būti toks.

Laidoje dalyvavęs nekilnojamojo turto specialistas Saulius kalbėjo, kad homoseksualumas visuomenėje yra brukamas kaip visuotinis gėris. Vyras nesupranta, kaip kai kurie Seimo nariai gali palaikyti tokias idėjas, kai visa Lietuva yra prieš homoseksualių žmonių santuokas. Saulius įsitikinęs, kad tokie žmonės tiesiog mindo tradicines šeimos sąvoką.

Saulius laidoje klausė, kaip taip gali būti, kad per Lietuvos šimtmetį tautininkai negalėjo organizuoti eitynių, o gėjų eitynės Lietuvoje vyks?

Seimo narė Aušrinė Armonaitė laidoje kalbėjo, kad ji dažnai sulaukia užgauliojimų todėl, kad palaiko homoseksualus. Politikė sakė, kad daugelis parlamentarų Seime pasisako prieš homoseksualus, nes tiesiog nori įtikti rinkėjams.

Laidoje dalyvavo ir save translyčiu asmeniu laikantis Danielius, nors jo pase įrašytas Samantos vardas. Danielius pasakojo, kad jis gimė mergaite, bet nuo mažų dienų jį labiau traukė vyriški reikalai. Vaikinas prisimena, kad vaikystėje per gimtadienius gaudavo lėlių, tačiau tai jam nepatikdavo.

Danielius pasakojo, kad jam vaikystėje teko patirti nuolatinius užgauliojimus ir patyčias. Vaikinas laidoje kalbėjo, kad žmonės nesupranta, jog yra ne tik vyrai ir moterys, bet yra ir kitokių. Šiuo metu Danielius vartoja hormonus, kad augtų barzda ir taptų vyriškesnis.

Laidą „Yra, kaip yra“ žiūrėkite šią ketvirtadienio pavakarę nauju laiku – 17 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?