Į „Auksinių svogūnų 2019“ apdovanojimą pretenduoja valstiečių kandidatu tapęs Šarūnas Marčiulionis

Jau rytoj Kauno „Žalgirio“ arenoje vyks iškilminga ir iki ašarų juokinga humoro apdovanojimų ceremonija „Auksiniai svogūnai 2019“, skirta artėjantiems Prezidento rinkimams. Renginio vedėjai Arūnas Valinskas ir Justinas Jankevičius tradiciškai išdalins net dešimt gigantiškų Svogūnų labiausia nusipelniusiems politikams ir visuomenės veikėjams.

 Š. Marčiulionis.<br> LR archyvo nuotr.
 Š. Marčiulionis.<br> LR archyvo nuotr.
 A. Valinskas.<br> Organizatorių nuotr.
 A. Valinskas.<br> Organizatorių nuotr.
  A. Valinskas.<br> Organizatorių nuotr.
  A. Valinskas.<br> Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
  A. Valinskas ir J. Jankevičius.<br> Organizatorių nuotr.
  A. Valinskas ir J. Jankevičius.<br> Organizatorių nuotr.
   A. Valinskas ir J. Jankevičius.<br> Organizatorių nuotr.
   A. Valinskas ir J. Jankevičius.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2019-03-27 10:07, atnaujinta 2019-03-27 10:10

Apdovanojimų rengėjai sulaukė milžiniško visuomenės susidomėjimo nominacijomis, tad dar iki ceremonijos pradžios nusprendė praskleisti paslapties šydą ir leisti akies krašteliu pažvelgti į keletą pretendentų.

Į „Metų citatos“ Svogūną pretenduoja Klaipėdos metu užsimojęs tapti, bet parašų nesurinkęs buvęs liberalas Eligijus Masiulis, žadėjęs uostamiestyje „daugiau žolės, šviestuvų, meilės ir „fylingo“.

Raumeninga kova vyksta nominacijoje „Metų sportininkas“, kur grumiasi kultūrizme laurus pelnantis Policijos generalinis komisaras Linas Pernavas ir iki valstiečių nusiritęs legendinis NBA krepšininkas Šarūnas Marčiulionis.

Pagaliau paaiškės tikroji priežastis, kodėl Seimo vicepirmininkas Remigijus Žemaitaitis pakeitė šukuoseną ir iš kur iš tiesų atvyko Ramūnui Karbauskiui pirštinę metęs Mindaugas Puidokas.

„Metų dvikovoje“ ietis surėmę prezidentė Dalia Grybauskaitė ir premjeras Saulius Skvernelis. Vienas pyksta, kad netinka jo siūlomi ministrai, kita kalba apie tarptautinę premjero gėdą.

Praėjusiais metais „Auksiniuose svogūnuose“ himnu apdovanotas Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga taip pat neliko be nominacijos – jis pretenduoja tapti „Metų personažu“. Kokiu ir už ką, paaiškės jau rytojaus ceremonijoje.

Svarbiausi šalies įvykiai ir asmenybės bus surikiuoti ir „Metų ligonio“, „Metų aktoriaus“, „Metų paukščio“, „Metų sapno“, „Geriausio visų laikų politiko personažo“, „Metų gėlių“ nominacijose. Tarp nominuotųjų neišvengiamai yra ir daugkartinis „Auksinių svogūnų“ laureatas Petras Gražulis, vos prakvėpuoti savo partiečiams leidžiantis „valstiečių“ lyderis R. Karbauskis, Kauno meras Visvaldas Matijošaitis ir politinio pokerio profesionalas Antanas Guoga.

„Auksinių svogūnų 2019“ scenoje žiūrovai išvys visą puokštę garsių muzikos ir teatro pasaulio žvaigždžių: Deivį, Česlovą Gabalį, Inga Valinskienę, Vaidotą Martinaitį, Ramūną Šimukauską, Violetą Mičiulienę, Marių Jampolskį, Nataliją Bunkę, Rytį Ciciną, Radžį, Vytautą Šiškauską, Inetą Stasiulytę ir Aistį Mickevičių, Vitalijų Cololo, grupes „YVA“, „Džentelmenai“, „DAR“ ir „Sare Roma“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.