Vienas turtingiausių šalies verslininkų Benas Gudelis prakalbo apie turtus ir žmoną

Šį trečiadienio vakarą populiarioje LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ garsūs Lietuvos verslininkai, milijoninį turtą valdantys vyrai pasidalins patirtimi, kaip jiems pavyko pirmą milijoną užsidirbti nesulaukus nė 30-ies ir ką jie daro kitaip, kad uždirbami pinigai iš jų kišenių taip greit nedingsta?

 Verslininkas B. Gudelis.<br> Stop kadras.
 Verslininkas B. Gudelis.<br> Stop kadras.
  Verslininkas B. Gylys.<br> Stop kadras.
  Verslininkas B. Gylys.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 27, 2019, 2:52 PM, atnaujinta Mar 27, 2019, 3:34 PM

64-erių verslininkas Benas Gudelis vadovauja vienai didžiausių bendrovių Lietuvoje, prekiaujančiai kosmetika ir kvepalais. Turtingiausių žmonių šimtuke Benas užima 30-ąją vietą, o jo turtas oficialiai vertinamas 87 milijonais eurų.

„Visų pirma reikia turėti gerą žmoną, nes nuo žmonos priklauso, ką tu darai su pinigais. Taip pat savo amžiuje aš supratau, kad reikia žmoną padaryti tokia pat turtinga, koks esi, – tuomet išsisprendžia viskas“, – pusiau juokais, pusiau rimtai teigė Benas Gudelis.

Verslininkas prisiminė, kad pirmą milijoną uždirbo prekiaudamas metalu biržoje, o būdamas 25-erių tam tikra prasme tapo pensininku – turėjo tiek, kad visko užteko.

Tuo metu vienas jauniausių milijonierių Lietuvoje, paramos fondo įkūrėjas ir knygos „Bitonomija. Įvadas į pirmą milijoną internetu“ autorius, 29-erių Benediktas Gylys pasakojo pirmus pinigus savarankiškai uždirbinėti pradėjęs dar mokyklos suole, o pirmąjį milijoną uždirbęs būdamas vos 23-ejų.

Benediktas perpardavinėjo keliasdešimt populiarių papildų JAV, kai vienas produktas netikėtai buvo aptartas populiariausioje televizijos laidoje apie sveikatą „Daktaras Ozas“.

„Mano turėti trys tūkstančiai litų kovo mėnesį pavirto į milijoną litų gruodžio mėnesį“, – pasakojo Benediktas.

Kodėl klysta galvojantys, kaip sutaupyt pinigų, ir kur investuoti tiems, kurių sąskaitoje net ne kelios dešimtys, o vos keli tūkstančiai eurų, jau šį trečiadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 19.30 val. tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.