Bitininkas papasakojo apie bičių terapiją: miegas ant avilių – gydo

Pirmadienio pavakarę LNK laidoje „Yra, kaip yra“ ekspertai ir specialistai kalbės apie itin egzotiškus ir ekstremalius būdus, kurių jie imasi, norėdami būti sveikesniais.

 Bitininkas Vytautas.<br> Laidos stop kadras.
 Bitininkas Vytautas.<br> Laidos stop kadras.
Bičių terapija. <br> Laidos stop kadras.
Bičių terapija. <br> Laidos stop kadras.
 Bitininkas Vytautas.<br> Laidos stop kadras.
 Bitininkas Vytautas.<br> Laidos stop kadras.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 6, 2019, 3:17 PM

Laidoje dalyvavusi Edita Šimkutė prisistatė kaip sveikos gyvensenos lektorė, kuri moko moteris meilės praktikų. Moteris sakė, kad ji dažnai keliauja pas savo mokytoją į Kiniją, kurioje praleidžia mėnesį, ir ten medituoja bei mokosi seksualinių praktikų.

Edita laidoje pasakojo, kad visa tai susiję su sveikata, o stipriausia energetika yra seksualinė. Sveikos gyvensenos lektorė sako, kad žmonės medituodami sukelia karščio bangą galvoje, kuri po kiek laiko nusileidžia ir sušildo meridianus.

Iš kinų meistro Edita išmoko ir detoksikavimo praktikų. Moteris tikino, kad vieniems tai gali atrodyti labai ekstremalu, tačiau taip nėra.

Edita dažnai renkasi 5 ar 7 dienų badavimą. Moteris yra atlikusi maisto netoleravimo testą ir sužinojo, kad jos organizmas netoleruoja net 42 produktų, tačiau po badavimo seansų situacija normalizavosi ir šiuo metu ji netoleruoja trijų produktų.

Edita laidoje aiškino, kad moterims ypač naudinga įsigyti nefrito kiaušinį. Atliekant specialius pratimus, galima sustiprinti sveikatą.

Bitininkas Vytautas taiko bičių terapiją, kurios metu žmogus guli lovoje virš bičių avilių, tiesioginio kontakto su bitėmis neturi, tačiau visuomet girdi jų ūžesį, virpesius ir jeigu žmogus bijo bičių, jam tai yra labai ekstremalu, nes baisu psichologiškai.

Vyras laidoje pasakojo, kad pagulėjęs dešimt minučių žmogus pradeda jausti šilumą, kadangi bitės vibruoja ir jų vibracija panaši į žmogaus biolauko vibraciją.

Vytautas laidoje teigė, kad jam pačiam labai patinka miegoti ant bičių avilių, kadangi sumažėja miego poreikis ir užtenka miegoti vos keturias valandas.

Laidos dalyvis sakė, kad bitės atpalaiduoja nervų sistemą, atstato širdies darbą.

Laidą „Yra, kaip yra“ žiūrėkite šią pirmadienio pavakarę 17 val. 40 min. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: UŽT komentarai apie pokyčius ūkio sektoriuje, darbo rinkoje