Aktorius Vladimiras Razarionovas kaskadinius triukus atlieka be dublerių

Aktorius ir prodiuseris Vladimiras Razarionovas (48 m.) pernai Lietuvoje pristatė savo prodiusuotą komediją „Melagiai“. Rusijos žiūrovams šis kūrėjas pažįstamas jau seniai.

„Bėglys“.
„Bėglys“.
„Juodasis apsiaustas“.
„Juodasis apsiaustas“.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 26, 2019, 6:27 PM

Jaroslavlyje (Rusija) neseniai vykusiame festivalyje „Paprasčiausiai geras kinas“ pristatytas rusiškai dubliuotas lietuvių filmas „Melagiai“.

Su prancūzų komedijomis lyginta juosta sulaukė bene gausiausių aplodismentų.

Festivalyje dalyvavo ir vienas šios komedijos prodiuserių V.Razarionovas, kuris daugiau nei dešimtmetį žinomas kaip populiarių Rusijos vaidybinių filmų ir TV serialų aktorius.

„Maždaug prieš porą metų geras bičiulis sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas supažindino su prodiuseriu ir aktoriumi Gediminu Juodeika.

Gediminas atvyko į Kaliningradą, kur praleidžiu daug laiko dirbdamas studijoje „Kaliningrad film“.

Jis paklausė, kodėl kurdamas ir vaidindamas svetimoje šalyje Lietuvos kinui nesu nieko nuveikęs“, – pasakojo Rusijoje gimęs, tačiau nuo dvejų metų Klaipėdoje gyvenantis V.Razarionovas.

Pradėjus kurti komediją „Melagiai“ Vladimiras įsitraukė į kūrėjų gretas. Šiuo metu V.Razarionovas su prodiuseriu Stasiu Baltakiu rengiasi pristatyti dar vieną kino darbą.

Rusijoje V.Razarionovas yra žinomas iš tokių filmų kaip „Bėglys“, „Juodasis apsiaustas“.

Įprastai jam tenka vaidinti aukšto rango karininkus arba nusikaltėlius.

Aktorius dažnai filmuojasi juostose, kur daug muštynių, automobilių lenktynių, avarijų, šuolių.

Daugelyje jų V.Razarionovas vaidina be dublerių. Sportiškas vyras – daugkartinis įvairių bokso turnyrų nugalėtojas, Rytų kovos menų meistras, pelnęs daug apdovanojimų. Ne veltui ne vienus metus yra renkamas Lietuvos profesionalų bokso lygos garbės prezidentu.

„Bokso treniruotes lankyti pradėjau 9-erių. Ne kartą tapau Lietuvos bokso čempionu, nugalėjau svarbiose tarptautinėse varžybose.

Kiek vėliau mane įtraukė ir Rytų kovos menai.

Sportuoju iki šiol, todėl epizoduose, kuriuose kitus aktorius keičia kaskadininkai, filmuojuosi pats“, – pasakojo V.Razarionovas, sportinę formą palaikantis 26 metus nevartodamas alkoholio ir nerūkydamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.